Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου

Η Ανάσταση μέσα σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου

Το ξέρεις ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Και γίνονται ακόμη πιο δύσκολοι αν πιστέψεις τα δεινά που σου προβλέπουν και πέσεις στην παγίδα της μοιρολατρίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας και δύο ανάδρομοι κατεργάρηδες συνωμοτούν σε βάρος σου. Γι’ αυτό σου λένε μην δράσεις, μην κουνηθείς, μην αναπνέεις...

Όμως, αν δεν το έμαθες τα πράγματα έχουν αλλάξει εδώ και δύο χιλιετίες. Τα ζώδια και οι πλανήτες ενδύθηκαν την ανώτερη φύση τους ή πιο σωστά τα μάτια της ψυχής σου άνοιξαν και αποκαλύφθηκε μπροστά τους. Έπαψαν πια να είναι ο βραχνάς σου κι εσύ τελικά είσαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Το ένοιωσες ή μήπως όχι ακόμη; Η μοίρα, το κάρμα και ο θάνατος νικήθηκαν από την Αγάπη, την Πνευματικότητα και την δική σου ανώτερη –Θεία- φύση.
Άσε λοιπόν τους άλλους να ζουν στην πλάνη τους, αυτήν την πλάνη που δένει βαριές αλυσίδες στην ψυχή τους.

Εσύ από μικρό παιδί έχεις μάθει να προσμένεις την Ανάσταση κι είσαι τυχερός αφού ανανεώνεις την πίστη σου κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες. Στην Ανάσταση να προσβλέπεις και φέτος. Όχι βέβαια την υλική και μόνον, όπως σε έχουν μάθει να σκέφτεσαι. Αν είναι έτσι, τότε ο δρόμος σου είναι αδιέξοδος και αυτή η ανάσταση σου είναι κούφια και με μικρό «α», αφού τα κλειδιά του υλικού πλούτου τα κρατούν άλλοι. Μπήκες πολλές φορές στον πειρασμό να γίνεις σαν εκείνους, έμαθες όμως ότι για να το πετύχεις πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου. Γίνε δικός μας, σου είπαν με τον τρόπο τους και θα έχεις όλα τα καλά. Όλα εκτός από ένα, την Ελευθερία σου.

Κι αν βαδίζεις ένα τέτοιο μονοπάτι, κάθε κρίση θα σου κλέβει ότι πιο ζωτικό διαθέτεις. Η ανθρωπιά σου, θα γίνει ένα συνονθύλευμα από κανόνες και ποινές. .
Ο Κρόνος θα είναι πάντα ο δεσμοφύλακας σου κι έτσι θα τον βιώνεις. Θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη, όπως στην έκανε χθες και προχθές, με κίνδυνο είτε να απογοητευτείς, είτε να βρεις ένα εξιλαστήριο θύμα, με άλλοθι τον «νόμο».

Αν βαδίζεις ένα τέτοιο μονοπάτι, ο Πλούτωνας θα σου δείχνει πάντα το μηδέν, είτε το υλικό, είτε το ηθικό. Θα είσαι πάντα ένας Σίσυφος που βλέπει τον βράχο του να κατρακυλά, λίγο πριν τον ανεβάσει στην κορυφή. Και θα προσμένεις πάντα να σου συμβεί αυτό που φοβάσαι περισσότερο. Αυτή είναι η Μοίρα, η μοίρα σου.
Μπορεί ακόμη να πιαστεί από τον απελπισμένο εαυτό σου, που κενός από αξίες, δεν του απομένει παρά να κυνηγά τις «αποδείξεις» της πλαστής ευδαιμονίας του. Το χρήμα και η εξουσία, οι ηδονές χωρίς αγάπη γίνονται εθισμός και τελικά δεν χορταίνεις με τίποτα. Πόνος και τραγωδία σε περιμένει, όπως τον ασεβή Ερυσίχθονα, που η θεά Δήμητρα καταδίκασε σε αιώνια Πείνα.

Κι ο Ποσειδώνας από θηρευτής των ονείρων και των θαυμάτων σου θα μετατραπεί σε έναν κοινό απατεώνα, που πάντα βρίσκει τρόπο για να σε ξεγελάσει, να σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Παρ’ το αλλιώς λοιπόν. Ψάξε βαθιά και νοιώσε το μήνυμα της Σταύρωσης και της Ανάστασης, το δικό σου πνευματικό μήνυμα.

Νιώσε την αναγέννησή σου. Δες ότι με την δύναμη του Θεού στον οποίον πιστεύεις, ο χειμώνας της ψυχής σου τελείωσε και μέσα στο σκοτάδι βρήκες τον φάρο σου. Αυτό είναι ο αναστημένος Πλούτωνας σου ένας φάρος στο σκοτάδι, η ζωή εν τάφω κι όχι το ίδιο το σκοτάδι όπως σου έμαθαν.

Πάρε την ευθύνη των πράξεων σου, μάθε να διοικείς τον εαυτό σου, δώσε στους καημούς σου μια δημιουργική πνοή και την επόμενη φορά που θα συναντήσεις τον Κρόνο σου, θα σου χαμογελάσει, ξέροντας ότι έκανες ένα σπουδαίο βήμα προς τα εμπρός. Αυτό θέλει από σένα, να είσαι σίγουρος για αυτά που έχεις δουλέψει κι όχι να είσαι δούλος της ανασφάλειας και του φόβου. Η βεβαιότητα και η σιγουριά σου, αυτός είναι ο αναστημένος Κρόνος σου και θα σε ανταμείψει με την αυθεντία του.

Πέταξε με τα φτερά της Πίστης σου. Λύσε τα δεσμά μιας πεπερασμένης λογικής. Αφουγκράσου την συμπαντική Ενότητα. Αγάπα, εμψύχωσε, χάρισε το ανεκτίμητο σου, για να γεννήσεις κάτι ακόμη πιο ανεκτίμητο.
Αυτός είναι ο αναστημένος Ποσειδώνας σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved