Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 23 έως 26 Απριλίου

Το άλλο σου μισό

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 23 έως 26 Απριλίου

Η Αφροδίτη κι ο Άρης έχουν πάρει από καιρό τους δρόμους της φωτιάς. Η πρώτη στον Κριό κι ο δεύτερος στον Τοξότη ξεχύνονται στην περιπέτεια. Παίζουν και γελούν με την επιμονή σου να αναζητάς «το άλλο σου μισό».

Γιατί τούτες τις μέρες είναι το τελευταίο που έχουν στο μυαλό τους και κάθε φορά που τους το ζητάς σε κοιτούν με ενδιαφέρον αλλά κι απορία, σαν να βλέπουν έναν καλοκάγαθο... εξωγήινο. Όμως μην τους συνερίζεσαι, πλανήτες είναι κι αυτοί, δεν ξέρουν. Μαθαίνουν κι αυτοί από σένα, όπως μαθαίνεις κι εσύ από αυτούς.

Νοιάζονται, καίγονται να δουν τα έργα του Έρωτά σου και γι’ αυτό σε παροτρύνουν να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, σε προκαλούν να τους ξεπεράσεις.

Οι αρχαίοι πρόγονοί σου τιμούσαν τον Έρωτα τον τρισυπόστατο: Την σεξουαλική του δύναμη, την παρόρμηση για ένωση αλλά και την πνευματική του φύση. Αυτή που σε ωθεί στη δημιουργία κάθε θαυμαστού κι ωραίου στη ζωή σου.

Αυτός ο Έρωτας είναι η κληρονομιά σου κι ευτυχώς έχεις πολλά γύρω σου να στο θυμίζουν. Πρώτη η θάλασσα σου δεν σε αφήνει να τον λησμονήσεις. Σε ταξιδεύει στους ανοιχτούς ορίζοντες της, σε τυλίγει και σε λικνίζει, είναι η μάνα του Έρωτά σου για την ελευθερία. Ανυπότακτη εκείνη, ανυπότακτος κι εσύ.
Ο πατέρας του Έρωτα σου είναι ο ήλιος σου. Ζεις στη χώρα του φωτός κι ο Έρωτας σου δεν μπορεί παρά να είναι κι αυτός φωτεινός.
Τον ρουφάς μαζί με τον καφέ σου, καθισμένος σε θεσπέσιο αίθριο.
Τον αισθάνεσαι στα λαμπρά μνημεία που κοσμούν τον τόπο σου απ’ άκρου σε άκρο. Αφουγκράζεσαι τα ερωτόλογα των μαρμάρων σου, που όλα τους είναι φτιαγμένα από Έρωτα.

Το πρωτότοκο παιδί του Έρωτά σου είναι ο πολιτισμός σου.

Και όπως συνέβη και συμβαίνει με την κάθε αλήθεια σου και το κάθε δημιούργημά σου, οι βάρβαροι δανείστηκαν την γιορτή σου και στην επέστρεψαν ευνουχισμένη. Αφαίρεσαν την πνευματική φύση του Έρωτα και τον έκαναν έναν έρωτα ροζουλί και συνάμα γκρι. Τον έκαναν αξιοθέατο σε βιτρίνες και διαδικτυακή ατραξιόν, ένα σκάνδαλο. Τον έβαλαν ακόμη να υπηρετεί τον τρόμο που με τόση τέχνη σου πλασάρουν. Έγινε βιασμός στα δελτία των 8:00 κι έγκλημα πάθους που σε καθηλώνει.
Εκπόρνευσαν την αθωότητά σου κι εσύ συνήθισες να ενδίδεις στον αγοραίο έρωτα.
Οι έμποροι της σκοτεινιάς σου έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι, αλλά εσύ;

Θα μου πεις ότι δεν τον παίρνεις δα και τόσο σοβαρά. Ότι απλά ακολουθείς το life style, ξεσηκώνοντας τους τύπους κι όχι την ουσία.
Μήπως όμως είναι καιρός να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους;

Λες ότι αναζητάς το άλλο σου μισό, ότι ποθείς την ένωση μαζί του. Ναι αλλά δεν θα το βρεις ποτέ μέσα στην πνευματική φτήνια. Δεν θα το βρεις ποτέ αν πρώτα δεν επικεντρωθείς στο Είναι σου και τις υψηλότερες αξίες σου.

Αν σταθείς και δεις από ψηλά τον αστρολογικό σου χάρτη, εύκολα θα καταλάβεις ότι στο κέντρο του, περιτριγυρισμένος από σημεία και οιωνούς βρίσκεσαι εσύ. Εκεί καθρεφτίζονται οι ερωτικές διαδρομές σου, εκεί συντελείται η ενότητά σου.

Ο Έρωτάς σου, οι σχέσεις σου δεν είναι παρά το καθρέφτισμα της συνειδητότητάς σου, της εξέλιξής σου. Η δουλειά που κάνεις με τον εαυτό σου ορίζει την ποιότητά τους. Αυτή είναι που δίνει φτερά στον Έρωτα σου και τον καθιστά άτρωτο, επαναστάτη και φορέα της δημιουργίας.

Αν λοιπόν δεν είσαι προσανατολισμένος στο κέντρο σου, την πηγή της αλήθειας σου, μην ψάχνεις άδικα για το άλλο σου μισό, γιατί το μόνο που θα συναντήσεις είναι τα είδωλα των Σκιών σου. Έρωτες ψεύτικους, ευτελείς, τύραννους και φαντασμένους.

Κι ο Άρης με την Αφροδίτη θα σου βγάζουν κοροϊδευτικά την γλώσσα, σε όποιο μετερίζι κι αν βρίσκονται, από τον Κριό μέχρι τους Ιχθύες.

Δώσε λοιπόν στους μικρούς θεούς σου το δικαίωμα και την χαρά ενός πόθου, που καθρεφτίζει ό,τι πιο μεγάλο κι ό,τι πιο ιερό σε χαρακτηρίζει: Τον ανώτερο εαυτό σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved