Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29/3 έως 31/3

Η αναζήτησή σου είναι η θεραπεία σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29/3 έως 31/3

Με αγγελιοφόρο τον Ερμή, ο Πλούτωνας κι ο Ουρανός σπεύδουν για μια ακόμη φορά προς συνάντηση σου κι αυτό ξέρεις πάνω-κάτω τι σημαίνει: Ανατροπές μηδενισμούς και καταστάσεις που ξεφεύγουν από την «συνήθη» καθημερινότητα σου. Αντιφάσεις και ακρότητες, παρανοϊκές ή σχιζοφρενικές διαδρομές του νου. Το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Φανατισμός.
Δύο πλευρές ενός νομίσματος που στέκοντας πλάτη με πλάτη, η κάθε μια τους πιστεύει ότι εκφράζει την μόνη αλήθεια. .

Κορώνα ή γράμματα;

Μα τελικά ο κόσμος σου δεν είναι επίπεδος αλλά σφαιρικός κι όσο επιμένεις να περιορίζεις την γεωμετρία του, τόσο θα παραμένεις αλυσοδεμένος στους περιορισμούς που εσύ θέσπισες.

Για να μην σου θυμίσω ότι υπάρχουν κι άλλες διαστάσεις που οι αισθήσεις σου αδυνατούν να καταγράψουν.

Μην τους παρεξηγείς λοιπόν τους ουράνιους φίλους σου, που λες ότι σου φέρονται τόσο απάνθρωπα.
Η δική σου στάση είναι που οπλίζει την «απανθρωπιά» τους.
Η απροθυμία σου να εξελιχθείς και να αγγίξεις τον ανώτερο εαυτό σου είναι που τους θυμώνει περισσότερο απ’ όλα και εξαπολύουν «συμφορές» για να σε ταρακουνήσουν.

Γιατί αν πιάσεις έγκαιρα το μήνυμα τους και πράξεις το σωστό είναι βέβαιο ότι θα κερδίσεις την υποστήριξη τους.
Κυριευμένος από το ανικανοποίητο δεν θα ησυχάσεις. Θα ερευνήσεις, θα καταδυθείς στα μυστήρια της ζωής σου, θα αναζητήσεις την πρώτη αιτία, θα αλλάξεις τα κακώς κείμενα, θα αιφνιδιάσεις. Αυτόβουλα, πριν γίνεις «ουρά» των τετελεσμένων.
Θα εκμεταλλευτείς κάθε αφορμή για να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε κρατούν φυλακισμένο σε έναν κατώτερο εαυτό. Αυτά που σε εμποδίζουν να βρεις το κέντρο σου, να γνωρίσεις τον Θεό σου.

Μην σκιάζεσαι, ούτε να σκέφτεσαι ότι το τόλμημα σου είναι μάταιο. Μάταιη είναι η πεποίθηση σου ότι το μέλλον σου θα κυλήσει αδιατάρακτα. Πώς κάθε τι που πάει να το αλλάξει είναι εχθρικό, μια τρομακτική απειλή.

Κι έτσι γίνεσαι ένας άνθρωπος εγκλωβισμένος στον φόβο του, ένα ον στερημένο από πίστη και όραμα για το καλύτερο, μια ψυχή που καταπλακωμένη από το «μοιραίο» δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω, παρά μόνον βουλιάζει αργά προς τη λήθη. Έναν ζωντανό-νεκρό.

Έχεις δει συνανθρώπους σου να βρίσκονται σε αυτήν την θέση. Να έχουν παγώσει τον νου και την καρδιά τους ύστερα από ένα «κτύπημα της μοίρας». Να έχουν ποδοπατήσει την δημιουργική τους σπίθα. Να έχουν πετρώσει αντικρίζοντας το πρόσωπο της Μέδουσας, που φωλιάζει στην ψυχή τους.

Είμαι βέβαιος ότι δεν θέλεις να σου συμβεί αυτό. Αντίθετα θέλεις μια ευκαιρία, ένα τέλος που θα σε οδηγήσει σε μια νέα αρχή. Κι αυτήν την ευκαιρία είναι που σου προσφέρουν απλόχερα ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας. Δέξου λοιπόν τα δώρα τους.
Την επίγνωση των πραγμάτων, την αλήθεια σου, την συνειδητοποίηση ότι κανείς δεν μπορεί να σου πάρει αυτό που είσαι, αν δεν του παραχωρήσεις αυτό το δικαίωμα. Μόνον τα εφήμερα μπορεί να σου στερήσει στον μάταιο θρίαμβο του.

Αν χρειαστεί ξεκίνα από το μηδέν, ο Πλούτωνας θα σε υποστηρίξει με κάθε τρόπο. Αν χρειαστεί, μην διστάσεις να υψώσεις το ανάστημα σου απέναντι σε αυτούς που ποντάρουν στον φόβο ή την αναξιοπρέπεια σου, ο Ουρανός θα σε σηκώσει στους ώμους του.

Γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει ανάλογα βήματα και δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Υπακούοντας στο ένστικτο τους, εγκατέλειψαν μια «σίγουρη» θέση που ύστερα από λίγο καιρό έπαψε να υπάρχει. Ξέφυγαν από το Βατερλό τους, δρώντας συχνά έξω από την τρέχουσα «λογική». Ακολουθώντας την αλήθεια τους νίκησαν το «μοιραίο», το ακύρωσαν.

Εμπιστεύσου κι εσύ την εσωτερική σου φωνή για να έχεις τον πρώτο λόγο στην ζωή σου. Άλλαξε πριν σε αλλάξουν με όρους που δεν θα είναι δικοί σου.
Γίνε δημιουργός, αντλώντας δύναμη από την καρδιά σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved