Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9/3 έως 11/3

Απόδραση.

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9/3 έως 11/3

Σου λένε καταστρεφόμαστε, μας πνίγουν ποτάμια «εισβολέων» με δόλιους σκοπούς. Χάνεται το έθνος, η πατρίδα! Μερικοί κιόλας σε προτρέπουν να αντιδράσεις βίαια, να κάψεις, να μισήσεις. Να γίνεις σαν κι αυτούς.

Αλλά αυτό που σε ξεχωρίζει από τα φοβισμένα ανθρωπάκια είναι το ότι μπορείς ακόμη να ονειρεύεσαι και να μοιράζεσαι.

Και δεν υπάρχει καλύτερος κι ομορφότερος τρόπος για να ξεφύγεις από τους φόβους και τις ανησυχίες σου, από το να προσφέρεις εκεί που έχουν ανάγκη, να αναδεικνύεις τις ανθρωπιστικές σου αξίες.

Σε βλέπω να το κάνεις και τώρα και πραγματικά χαίρομαι για σένα.

Απ’ άκρη σ’ άκρη, όλος ο τόπος σου έγινε σημαία αλληλεγγύης. Αυτή είναι η απάντησή σου σε εκείνους που απειλούν να σε διχάσουν, γνωρίζοντας την μια και μόνη αδυναμία σου: Ότι εύκολα θωρείς σαν εχθρό τον αδελφό σου.

Μα οι κραυγές του πανικού τους πέφτουν στο κενό. Ξέρεις βέβαια καλά πως η κατάσταση δεν είναι ειδυλλιακή. Ότι σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις ευαισθησίες σου και να εξαντλήσουν την αγνωμοσύνη τους.

Παντού και πάντα θα υπάρχουν.

Για σένα όμως «δεν υπάρχει τίποτε πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο από έναν άνθρωπο που τον μποδίζουν να βαδίσει, από έναν άνθρωπο που τον αλυσοδένουνε...», όπως έγραψε κι ο ποιητής. Εσένα σε νοιάζουν τα παιδιά που βουλιάζουν στην λάσπη και ζωγραφίζουν σπίτια, καράβια και βόμβες που πέφτουν. Ένα χαμόγελο τους σε ανασταίνει.

Ξεδιπλώνεις τον υπέροχο εαυτό σου μπροστά στα κλειστά σύνορα και τις σφαλισμένες από φόβους και συμφέροντα καρδιές των γειτόνων σου.
Κι αύριο θα κάνεις το ίδιο για τον συνάνθρωπό σου που ψάχνει στα σκουπίδια, για κάθε απελπισμένο που αναζητά νερό, ψωμί αλλά και περισσότερο ουρανό.

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες σου δείχνει τον δρόμο. Είναι το φωτεινό σου άστρο.

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved