Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5/3 έως 8/3

Μέτρον άριστον

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5/3 έως 8/3

Ο Κρόνος κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του, μα εκείνο που σου ζητά δεν είναι -όπως ίσως νομίζεις- να περιοριστείς και να λουφάξεις μπροστά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις. Το μέτρο είναι που πρέπει να βρεις, αυτό που οι πρόγονοι σου όρισαν ως «άριστον».

Καθημερινά ακούς ακραίες φωνές, τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχουν πυκνώσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε κάθε πρωί που ξυπνάς να αναρωτιέσαι «ακόμη δεν καταστραφήκαμε»;

Ανάμεσα στα πολλά στραβά και τα «στριμώγματα» της, η κρίση, όπως και κάθε κρίση έχει κι ένα καλό: Σου επιτρέπει να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι, ποιοι είναι με ποιους και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Γιατί περί συμφερόντων πρόκειται κι όχι βέβαια για κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον για την ζωή σου. Εσύ θα είσαι πάντα ο «αναλώσιμος».

Μάλιστα, οι εξουσιαστές σου θα ποντάρουν πάντα στον φανατισμό σου, που οι ίδιοι υποδαυλίζουν, ώστε να πετύχεις τους... στόχους τους!

Κι ο φανατισμός δεν έχει χρώμα θρησκεία ή πατρίδα. Μπορεί να τρυπώσει σε κάθε ψυχή, που ζει και αναπνέει μακριά από τον Θεό της, ακόμη κι όταν Τον επικαλείται.
Ξέρεις για παράδειγμα ότι στο όνομά Του έχουν γίνει μυριάδες εγκλήματα.

Τους μοναχούς που οδήγησαν τις στρατιές του Αλάριχου στο ιερό των Δελφών, τους Σταυροφόρους του Μεσαίωνα, τους αποίκους και τους κονκισταδόρες που αφάνισαν τις κουλτούρες του Νέου κόσμου, τους ισλαμιστές που καταστρέφουν μνημεία στην Ανατολή, τους συνδέει όλους το ίδιο πράγμα: Το υπαγορευμένο συμφέρον, είτε λέγεται χρυσός, είτε πετρέλαιο, είτε εμπόριο, είτε «ανάπτυξη».

Και ο φανατισμός, όπως κι ο καθοδηγούμενος πανικός, υπάρχουν για να «τυφλώνεσαι» και να μην βλέπεις τα αυτονόητα.

Κράτα λοιπόν την Ανθρωπιά σου, κράτα την πνευματική σου Δύναμη, δύο στοιχεία που είναι πραγματικά αήττητα και σε έχουν αναδείξει στο πέρασμα των αιώνων.
Προσπάθησαν πολλοί και πολύ για να στα πάρουν, να τα εξαφανίσουν. Σε ζήλεψαν, σε φθόνησαν και σε χειρίστηκαν μα η σπίθα μέσα σου δεν έσβησε. Ίσα-ίσα που την έστειλες κι εξακολουθείς να την στέλνεις στα πέρατα της οικουμένης. Είναι συμβολικά η Ολυμπιακή Φλόγα σου.

Κι όπως συμβαίνει σε κάθε δύσκολη εποχή, είναι και σήμερα η σημαία σου, οι παρακαταθήκες σου που δεν σκιάζονται από απειλές ή φόβους γιατί είναι αναπόσπαστο κομμάτι σου. Είναι το μέτρο σου, που μπροστά του υποκλίνονται εχθροί και φίλοι. Αυτό λοιπόν, να θυμηθείς, πάνω του να ακουμπήσεις.

Αποστασιοποιήσου από τις ακρότητες και τον πανικό που σπέρνουν. Ναι, προβλήματα υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν αλλά ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι κάθε πρόβλημα έχει και την λύση του.

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved