Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/2 έως 1/3

Ανθρωπιά

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/2 έως 1/3

Ο Ποσειδώνας απλώνει τα πέπλα του στην ζωή σου και σε ταξιδεύει σε κόσμους ειρηνικούς, όπου όλοι ζουν αδελφωμένοι.

Ουτοπία;
Απάτη;

Ξέρεις ότι πάλι σε έχουν προδώσει οι αργυρώνητοι αλλά και τι μ’ αυτό; Η ανθρωπιά σου κόντρα στα συμφέροντα και την «οικονομία των αγορών».

Ανακατεύεσαι με τα καραβάνια των προσφύγων, δίνοντας αξία και τιμή σε αυτό που σε ξεχωρίζει από τους «πολιτισμένους» Ευρωπαίους.

Την ίδια στιγμή που αυτοί κλείνουν τα σύνορα και καίνε ξενώνες, εσύ βουτάς στα κύματα και βγαίνεις στις εθνικές οδούς για να προσφέρεις στα καραβάνια των δυστυχισμένων ότι σου περίσσεψε από την κρίση που σε μαστίζει χρόνια τώρα.

Από την Λέσβο και την Σάμο, μέχρι τον Πειραιά, την Θεσσαλία και τις εσχατιές της Ειδομένης, λάμπει το αστέρι σου, που για μια ακόμη φορά στέκει ψηλά στον ουρανό για να δείξει τον δρόμο στους προσκυνητές.

Κι αν στην Βηθλεέμ γεννήθηκε ο Σωτήρας σου, στον τόπο σου σήμερα ξαναγεννιέται η Ανθρωπιά.

Μοιράζεσαι!

Να κάτι που κόντεψες να ξεχάσεις τριγυρνώντας στις φωταγωγημένες λεωφόρους της αληθινής απάτης, της πραγματικής ουτοπίας. Σε έκαναν να πιστέψεις ότι η ευτυχία σου εξαρτάται από τον υλικό σου πλούτο. Για χρόνια πάσχιζες να μοιάσεις στους «αναπτυγμένους» Ευρωπαίους.
Μα, το αίμα νερό δεν γίνεται και τώρα βλέπεις πόσο μπροστά είσαι.

Κράτα λοιπόν αυτήν την μαγική ιδιαιτερότητά σου που σε κάνει πραγματικά άτρωτο. Γιατί όσες φορές κι αν σε πουλήσουν, όσες φορές κι αν σε αδικήσουν, εσύ πάντα θα κρατάς ζωντανό το όραμά σου για έναν καλύτερο κόσμο κι η συμπόνια σου θα είναι το διαρκές διαβατήριό σου για τις καρδιές των ανθρώπων απανταχού της γης.

Κάποιοι μέσα στον πανικό τους και την αδυναμία τους να διαχειριστούν αυτό που τελικά δεν θα αποφύγουν, σε απειλούν ότι «θα σε βγάλουν από την συνθήκη Σένγκεν».

Κι εσύ χαμογελάς γιατί ξέρεις ότι όσες συνθήκες κι αν υπογράψουν, υποκινούμενοι από τα συμφέροντά τους, μόνον η Ανθρωπιά σου είναι αυτή που ακυρώνει κάθε εθνικό, θρησκευτικό ή φυλετικό σύνορο. Η Ανθρωπιά σου είναι η αιώνια συνθήκη σου με τον ίδιο τον Θεό.

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved