Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/2 έως 23/2

Συνέχισε να ονειρεύεσαι

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/2 έως 23/2

Η Δήμητρα κι ο Ποσειδώνας φλερτάρουν με την τέχνη του ανέφικτου. Σε θέλουν έναν δημιουργικό καλλιτέχνη της ζωής, που με όχημα την διαίσθηση και την έμπνευση του αναδεικνύει αιώνιες αλήθειες. Αυτές που σε κάθε δύσκολη εποχή τρέφουν και στηρίζουν την ύπαρξη σου Κι ακόμη, φέρνουν στο προσκήνιο τις ελπίδες και τα κλεμμένα όνειρα σου, σε ραίνουν με αγάπη κι ανθρωπιά, βγάζουν τον καλύτερο εαυτό σου.
Αυτόν που κόντρα στις τεχνικές παραπλάνησης των εξουσιαστών σου, συνεχίζει να πιστεύει ότι ο κόσμος σου μπορεί να είναι ειρηνικός.

Σου λένε ότι ματαιοπονείς αλλά στην πραγματικότητα τα όνειρα σου, η ιδεολογία και τα οράματά σου είναι το αντίβαρο στον «επιβεβλημένο» ρεαλισμό που «αναπόφευκτα» σκορπίζει γύρω σου πόνο και δυστυχία.
Αν δεν υπήρχε η δική σου επιμονή να υπερασπίζεις το «ανέφικτο», τότε ο κόσμος σου θα απαρτίζονταν αποκλειστικά και μόνον από τους εφιάλτες σου.

Σου λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέραν του δικού τους. Ότι πλανιέσαι αν νομίζεις πως μπορείς να ξεφύγεις από το «μοιραίο». Επιστρατεύουν μάλιστα πλήθος «επιστημονικών» αποδείξεων, ως εχέγγυο της «αλήθειας» τους, μια εύηχη λέξη, που χρησιμοποιούν, εννοώντας τα κέρδη τους.
Σε βομβαρδίζουν με τεχνικά στοιχεία, πιθανότητες και λογικά σενάρια, που όλα τους καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: «Αυτό που θέλεις, είναι ανέφικτο, δεν γίνεται». Προσπαθούν να σε προσγειώσουν στην «πραγματικότητα», να σου κόψουν τα φτερά, να σε κάνουν να πάψεις να ονειρεύεσαι. Είτε από πρόθεση, είτε από στενότητα πνεύματος.

Όμως ακόμη κι οι επιστήμονες με την «αντικειμενική» σκέψη τους, κάνουν λάθη. Για παράδειγμα, στις αρχές του 20ου αιώνα, απορρίφθηκε μετά θριάμβων ο «αιθέρας» των αρχαίων. Και λίγο αργότερα, στο κατώφλι της Διαστημικής εποχής υπήρξαν κάποιοι «σοφοί» που υποστήριξαν ότι η επιθυμία του ανθρώπου να ξεφύγει από το γήινο πλαίσιο του, «αντιβαίνει τους φυσικούς νόμους».

Δύο μόνο από τα επιστημονικά πορίσματα που διαψεύστηκαν πανηγυρικά, το δεύτερο άμεσα και το πρώτο ύστερα από έναν αιώνα. Θα μου πεις τα λάθη είναι ανθρώπινα κι έχεις δίκιο.
Σκέψου όμως πόσα ψέματα και πόσες απορρίψεις κτίστηκαν επάνω σε τέτοια λάθη.

Παράλληλα μπορεί να σου κρύβουν αλήθειες που «δεν συμφέρουν». Δυστυχώς, η επιστημονική έρευνα έχει πολλά "βρώμικα" μυστικά και «άκρως απόρρητες» συγκαλύψεις. Δεν σου γράφω για θεωρίες συνομωσίας αλλά για πραγματικά περιστατικά, όπως είναι η «αβλαβής» χορήγηση της θαλιδομίδης σε εγκύους στα τέλη της δεκαετίας του 50, για την καταπολέμηση της ναυτίας, που όμως είχε σαν αποτέλεσμα να γεννηθούν χιλιάδες παιδιά με ατροφικά άκρα.
Σου γράφω για τα βρώμικα μυστικά των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, που –πάντα για το καλό σου- ανατρέπουν φυσικές ισορροπίες χιλιετιών, εξαφανίζουν σταδιακά τις μέλισσες και τα δικαιώματα σου στη ζωή.

Κι όλα αυτά στο όνομα της αλήθειας-κέρδους τους. Από τις Επιστήμες μέχρι –πολύ περισσότερο– την Πολιτική...

Εδώ είναι που κανονικά θα πρέπει να γελάς με την ξετσιπωσιά τους, αφού αυτοί που σε παραπλάνησαν εξακολουθητικά για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους, εμφανίζονται ως οι διαπρύσιοι κήρυκες της αλήθειας.

Μην εμπιστεύεσαι λοιπόν τους εξουσιαστές σου και τις «αλήθειες» τους. Μην εμπιστεύεσαι τα επιχειρήματα τους, χωρίς να αφήνεις χώρο στην δική σου αλήθεια, στο δικό σου θαύμα. Αυτοί ξέρουν ότι χωρίς πίστη και όραμα δεν πας πουθενά. Χωρίς τις υπερβάσεις σου, τα όρια που σου θέτουν είναι ταυτόχρονα κι οι αλυσίδες σου.

Εσύ το ξέρεις;

{youtube}L7IP4UlXvG8{/youtube}

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved