Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 2/12 έως 4/12

Ο εξολοθρευτής

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 2/12 έως 4/12

Ο Άρης «κόντρα» στον Πλούτωνα ... Ένα ακόμη «τρομερό» τετράγωνο βρίσκεται προ των πυλών κι οι «τρομολάγνοι» του ζωδιακού για πολλοστή φορά ακονίζουν τις πένες τους.

Το τέλος του κόσμου έρχεται...
Οι συμφορές θα επιπέσουν επί των κεφαλών μας...
Ο Αντίχριστος, η μαμά Άλιεν, ο Γκοτζίλα και το φτερωτό Τέρας Μηδέν έρχονται για να σε φάνε.

Ω θεέ μου, γρήγορα τον Εξολοθρευτή!

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί, βέβαια, κι αν δεν θες να χάσεις τα νιάτα σου, την ομορφιά σου και τον χρόνο σου, αναπαράγοντας τον τρόμο του κάθε φοβικού, πάρε το κορίτσι σου ή το αγόρι σου και ζήσε την σεξουαλική αναγέννησή σου.

Αυτό είναι το πρώτο που σου ζητούν οι δύο ουράνιοι φίλοι σου, μα αν «τρώγεσαι» για μια περιπέτεια διαφορετικού ύφους, δες τι σου έχουν φυλαγμένα:

Έρευνα σε βάθος, κατάδυση, διάτρηση. Ελεγχόμενο γκρέμισμα. Αποχετευτικές εργασίες. Ξεσκέπασμα παράνομων δραστηριοτήτων, εξολόθρευση του κακού ή μιας βρωμιάς. Επιτυχημένη αντιμετώπιση ενός σοβαρού κινδύνου. Πολεμικές τέχνες.

Όλα αυτά στο πεδίο της δράσης προς τα έξω.
Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις κι ένα ταξίδι προς το κέντρο σου, εκεί που ζει και γεννά η Αλήθεια σου.

Σε αυτό το συμβολικό ταξίδι θα συναντήσεις θεριά και δράκους, που όμως έχουν ήδη νικηθεί από τους Ήρωες σου. Πάει πολύς καιρός από τότε που ο Περσέας κούρσεψε την Μέδουσα κι ο Ηρακλής την Λερναία Ύδρα. Κι όλοι αυτοί που ηττήθηκαν, καθώς κέρδισες την αθανασία της Συνείδησης σου, βρίσκονται πια θαμμένοι στα Τάρταρα και κανείς δεν μπορεί να τους αναστήσει χωρίς την άδειά σου.

Το πολύ-πολύ λοιπόν να συναντήσεις κάποια τερατάκια που γρήγορα θα καταλάβεις ότι τα περισσότερα είναι δημιουργήματα της φαντασίας σου. Των φόβων που κουβαλάς γιατί κάποιοι φρόντισαν να σε μεγαλώσουν με το μαύρο γάλα τους για να σε εξουσιάζουν. Εσύ είσαι που τους δίνεις αξία, όσο φοβάσαι, τόσο τα τέρατα της ψυχής σου αυγαταίνουν.

Επειδή όμως έτσι που τα έφερε η ζωή είναι κι αυτά παιδιά σου, μην τους φερθείς με τον τρόπο που φέρθηκαν κάποτε σε σένα. Κέρδισέ τα με την διαφορετικότητά σου, όπως σε κέρδισε ο Γκάντι με την μη βία.

Μια αγκαλιά σου ζητούν και δεν πρέπει να τους την στερήσεις. Η Αγάπη σου ενάντια στον Τρόμο που προκαλείς εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου ή που επιτρέπεις να σου προκαλούν.
Αυτό είναι το στοίχημά σου.

Θα συναντήσεις βέβαια και τον αρχηγό, τον γονιό των τεράτων, θα δεις σε καθρέφτη την φιγούρα σου. Σπάσε χωρίς δισταγμό το είδωλο που σε φυλακίζει κι ας είναι αυτή η μοναδική βίαιη πράξη σου. Κι όπως συμβαίνει στο σινεμά, όταν νικιέται το κακό πνεύμα, θα νιώσεις τα παιδιά σου να φτερουγίζουν γύρω σου ελεύθερα κι εξαγνισμένα από τον τρόμο.

Η δύναμη του πνεύματός σου ενάντια στα φαντάσματά σου.

Θα μου πεις βέβαια πως οι «κακοί» υπάρχουν -και δεν είναι λίγοι- στον κόσμο που σε περιβάλλει. Αυτοί παίρνουν κεφάλια και βάζουν βόμβες στα θεμέλια του κόσμου σου. Καταστρέφουν πριν καν συστηθούν.
Αλλά αν τους αρέσει να βλέπουν τον τρόμο στα μάτια σου, είναι γιατί κι αυτοί τον έζησαν μέσα από τα έργα των ομοίων σου.

Βαγδάτη, Καμπούλ, Τρίπολη, Δαμασκός, Νέα Υόρκη, Παρίσι κι ίσως αύριο στην γειτονιά σου.
Ουρλιάζουν πως κινδυνεύεις κι άντρες ασφαλείας περιπολούν οπλισμένοι σαν αστακοί.
Όμως στην πραγματικότητα τα μέτρα ασφαλείας είναι για σένα και τους φόβους σου, μην δραπετεύσετε από την φυλακή σας. Κι εσύ, αντί να τους μουντζώσεις, σκύβεις το κεφάλι και ψηφίζεις για τον δεσμοφύλακα σου.

Αρχίζει να σου φαίνεται φυσιολογική αυτή η στέρηση της ελευθερίας σου. Κρυφοκοιτάζεις από τις γρίλιες, βάζεις την TV να ακούσεις το διάγγελμα. «Το έθνος κινδυνεύει».

Αυτό το μέλλον θέλεις για σένα και για τα παιδιά σου;
Γιατί αυτό το μέλλον σου ετοιμάζουν εκείνοι που από τα γραφεία τους ανίκανοι να αγαπήσουν έδιναν και δίνουν εύκολες διαταγές για σφαγές αμάχων.

Κλαις και θρηνείς για την Σμύρνη σου, μα τον ίδιο καιρό λίγο πιο νότια οι Αγγλογάλλοι δεν έβαλαν τους Τσέτες να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους; Τις επιμελήθηκαν οι ίδιοι και το αίμα έρεε σαν ποτάμι στις ερήμους της Μέσης Ανατολής.
Ίδιες κι απαράλλαχτες ιστορίες, με τους ίδιους πάνω-κάτω πρωταγωνιστές.

Λες πως χρειάζεσαι τον Εξολοθρευτή σου για να σε απαλλάξει από τα «μιάσματα».
Ξέρεις όμως ότι αν ελευθερώσεις τη βία, μετά την πρόσκαιρη νίκη σου θα έρθει να σε συναντήσει. Nothing personal, είναι στην φύση της.

Εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο απ’ όλα είναι η Αγάπη σου.

Στο είπε ο Χριστός, το έκανε πράξη ο Γκάντι.
Η «μη βία» είναι ο δρόμος σου, μπας κι αλλάξει κάποια στιγμή ο κόσμος σου
Μα θέλει κότσια...

{youtube}t4Vk6Q-aZ40&feature=youtu.be{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved