Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4/11 έως 6/11

Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4/11 έως 6/11

Ο Δίας στην Παρθένο ταξιδεύει αντικριστά με τον Χείρωνα στους Ιχθύες κι έχεις για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να ανατρέξεις στο παρελθόν αναζητώντας παρηγοριά για όσα σου στερεί το παρόν σου, μα επιδιώκοντας και μια δημιουργική αναβάπτιση στις πηγές σου.
Να ψηλαφίσεις τους μύθους και τους θρύλους που σε ακολουθούν και σε σφράγισαν πριν ακόμη γεννηθείς. Ποια αλήθεια κρύβουν;
Να βουτήξεις στην καταγωγή των πραγμάτων, στην αρχική αιτία τους. Είναι άραγε έτσι όπως σου έμαθαν;
Να ξεθάψεις θησαυρούς που περιμένουν υπομονετικά εδώ και αιώνες τον άξιο θηρευτή τους.

Ο ευρών αμειφθήσεται με το σπάσιμο των αλυσίδων του, με την απαλλαγή από προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες, από «φαντάσματα» που σήμερα «ζουν και βασιλεύουν» αλλά αύριο θα σε κάνουν να γελάς.

Ίσως δεν αργήσεις να ακούσεις ή να μάθεις για κάποια θαυμαστά ευρήματα που ξαναγράφουν την Ιστορία.
Μα για σένα είναι πολύ πιο σημαντική η δική σου προσωπική ιστορία, οι δεσμοί με τους προγόνους σου, τα χαρίσματα της γενεάς σου κι όλα τα κληροδοτήματα που μπορείς να καρπωθείς, υλικά και ψυχικά.

Το ζωντανό παρελθόν σου είναι εδώ.

Η αντίθεση του Δία με τον Χείρωνα θα σε βοηθήσει να ανασύρεις πολλά από τα δημιουργικά στοιχεία που ζουν εν υπνώσει μέσα σου και η απαρχή τους μπορεί βρίσκεται δύο-τρεις γενιές πίσω σου ή κι ακόμη περισσότερο. Ίσως αίφνης να διαπιστώσεις ότι έχεις ένα ταλέντο που κληρονόμησες από τον προπάππο ή την προγιαγιά σου.

Κι ακόμη να ανακαλύψεις αυτά που σε ενώνουν με μια ομάδα συνανθρώπων σου, τις ζωντανές παραδόσεις του τόπου σου.

Γιατί στα ιερά χώματα σου θα ανασαίνουν πάντα οι μνήμες του πολιτισμού σου.

Είναι όμως και το κλειδί για να δημιουργήσεις μια ευτυχισμένη οικογένεια, που να μην της λείπει τίποτα, να φτιάξεις το σπιτικό σου, όπως έλεγαν οι παλαιότεροι.
Να μιμηθείς τον μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος, φτιάχνοντας μια φιλόξενη γωνιά, μια φωλιά για κάθε όνειρο σου. Στήνοντας καταλύματα, χωριά και πολιτείες που θα στεγάσουν τις ελπίδες σου για το αύριο, τα «κουτσούβελά» σου..

Κι όπως με την πάροδο του χρόνου τα σπίτια πλησιάζουν το ένα το άλλο και σχηματίζουν πολιτείες, έτσι τα όνειρα κι οι ελπίδες σου θα σμίξουν με του γείτονα σου κι ύστερα με κάποιου άλλου, μέχρι να γιγαντωθούν και να φτιάξουν την μεγάλη κοινωνία των οραμάτων σου και μια θάλασσα μακρύτερα τις αποικίες του πολιτισμού σου.

Έμαθες να είσαι περήφανος για το σπίτι σου, τον τόπο της καταγωγής σου την πατρίδα σου και πολλές φορές αντιμετωπίζεις με καχυποψία τους «ξένους». Μα όταν ο Χείρωνάς σου επιτέλους ενηλικιωθεί και πάψεις να φοβάσαι το διαφορετικό, τότε θα συνειδητοποιήσεις ότι ανεξάρτητα από φυλή, φύλο ή καταγωγή, τελικά ανήκεις στην μεγάλη ανθρώπινη οικογένεια αφού μοιράζεσαι τον ίδιο πλανήτη με όλους αυτούς που σήμερα φαίνεται να σας χωρίζει μια πολιτισμική άβυσσος. Κι ύστερα θα δεις ότι η οικογένεια σου είναι ακόμη μεγαλύτερη, αγκαλιάζει ουρανούς κι αστέρια, γαλαξίες και σύμπαντα, τον ίδιο τον Θεό.

Είμαστε όλοι παιδιά της ίδιας Πλάσης.

{youtube}M9BNoNFKCBI{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved