Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 3/10 έως 6/10

Παιχνίδια φαντασίας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 3/10 έως 6/10

Ο Άρης κι ο Ποσειδώνας ενώνουν τις δυνάμεις τους κι εσύ για μια ακόμη φορά ακούς και διαβάζεις για τα «τέρατα και σημεία» που θα βγουν από αυτήν την «παρά φύση» συμμαχία. Όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση οι καλοί σου «μάγοι» και «προφήτες» σε προειδοποιούν για τις επικείμενες συμφορές, μα εγώ αυτήν την φορά θα σε πάω ένα βήμα παρακάτω υποδεικνύοντάς σου τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να υλοποιήσεις την κάθε δυσοίωνη πρόβλεψη.

Να πιστεύεις ότι ζεις σε έναν κόσμο ηθικό κι αγγελικά πλασμένο.
Έτσι θα δώσεις όλο τον χρόνο σε όσες ή όσους σε επιβουλεύονται να στήσουν τις παγίδες και τις πλεκτάνες τους.

Να κάνεις παρέα αποκλειστικά και μόνον με ασθενείς που -δεν μπορεί- όλο και κάτι θα σε κολλήσουν, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα των μικροβίων να βγάζουν το ψωμί τους.

Να πάρεις μονομιάς τρία κουτιά αντιβιοτικά για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με ότι σε βασανίζει.

Αντί για ζάχαρη, να ρίξεις λίγο φυτοφάρμακο στον καφέ σου για να δεις τι θα γίνει (υπάρχει και η εναλλακτική του ποντικοφάρμακου).

Να παραστήσεις τον θαλασσόλυκο ενώ δεν ξέρεις καν κολύμπι. Αν μπορέσεις μάλιστα πάρε μια βάρκα, βγες στα ανοιχτά και βάλε της φωτιά για να χρονομετρήσεις το συνεργείο διάσωσης, όταν και αν φτάσει.

Να ανοιγοκλείνεις το γκάζι, μέχρι κάποια τυχαία σπίθα να σου κάνει τη χάρη να ξαναζήσεις το έπος της Πομπηίας.

Να τρυπήσεις επίτηδες τους σωλήνες ύδρευσης ή αποχέτευσης, διαμαρτυρόμενος για την έλλειψη σιντριβανιών, λιμνών και υγροβιότοπων στη γειτονιά σου.

Να ρίξεις νερό στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου, καταγγέλλοντας γι' αυτό τον θρασύ γείτονα σου, που επιμένει να χαμογελά και να αισιοδοξεί.

Να «καρφώσεις» τον ανταγωνιστή σου στις κρατικές υπηρεσίες, πριν πνιγείς εντελώς από τον τίμιο ιδρώτα του.

Να κλέψεις μια εκκλησία, που –δήθεν- μαζεύει λεφτά για τους φτωχούς. Στο κάτω-κάτω κι εσύ φτωχός είσαι κι αν δεν είσαι θα γίνεις, μόλις σταματήσεις να κλέβεις.

Να μπολιαστείς με μίσος και φανατισμό στο όνομα της πίστης σου σε μια θρησκεία, μια ομάδα ή έναν οποιονδήποτε σκοπό, πράττοντας τα δέοντα έναντι των απίστων. Μπορείς μάλιστα να βάλεις να ακούγεται στο μυαλό σου και η ενθαρρυντική φωνή κάποιας ανώτερης οντότητας, ώστε να νιώσεις ακόμη πιο περήφανος για την εκτέλεση της αποστολής σου.

Να πιεις τον Βόσπορο σε ένα ταβερνείο ή μπαρ της συμφοράς για να ενισχύσεις το φιλόπτωχο ταμείο των νοθευτών και λαθρεμπόρων ποτών.

Να τιμήσεις την εκλεκτή συντροφιά προμηθευτών ψυχοτρόπων ουσιών, φροντίζοντας να μην μείνει κανείς τους παραπονούμενος.

Να φας επτά πιάτα νόστιμες και ραδιενεργές γαρίδες Ειρηνικού, για να φωσφορίζεις στο σκοτάδι.

Να εξαπατήσεις τον σύντροφο σου, για να σε πιάσει στα πράσα και να του πεις την ιστορική φράση «δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Να επιδοθείς σε κάθε είδους όργιο ή ανομία που μπορείς να φανταστείς, προασπίζοντας το δικαίωμα έκφρασης των σκοτεινών ενστίκτων σου..

Να γράψεις το όνομα σου σε ένα χαρτί, που θα τυλίξεις επιμελώς με δέκα τρίχες της κεφαλής σου. Ύστερα, να αρχίσεις να απαριθμείς τις δυστυχίες που επιθυμείς να σου συμβούν, μουρμουρίζοντας ξόρκια και απόκοσμες ψαλμωδίες.
Κι εδώ το καλό είναι ότι ακόμη κι αν δεν πετύχεις άμεσα τον στόχο σου, έχεις θέσει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για το... τρελάδικο.

Η λίστα των προτεινόμενων έχει βέβαια και συνέχεια αλλά καλό είναι να μην σε κατευθύνω άλλο, αφήνοντας σου ένα περιθώριο να ασκήσεις την ελεύθερη βούληση σου. Εξ άλλου είναι γνωστό ότι η ανθρώπινη φαντασία δεν έχει όρια και είσαι σε θέση να επινοήσεις πολλά περισσότερα για να ζήσεις «από μέσα» τον Άρη-Ποσειδώνα.

Ίσως, αυτή η «μέθοδος Στανισλάφσκι» έχει σίγουρα κι άλλες πλευρές πολύ πιο γόνιμες και δημιουργικές αλλά... ποιος νοιάζεται γι αυτές; Το θέμα είναι να προλάβεις να επιβεβαιώσεις από μόνος σου τις δυσοίωνες προβλέψεις, γεμίζοντας χαρά και αυτοπεποίθηση τους προφήτες σου και δίνοντας τους κουράγιο να συνεχίσουν το έργο της ποδηγέτησης σου, με το αζημίωτο φυσικά. Για μια ακόμη φορά τα βρήκαν όλα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved