Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/10 έως 6/10

Σελήνη στον Καρκίνο – Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να γίνει... ο εαυτός σου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/10 έως 6/10

Ένα πολύ κυκλοθυμικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο σήμερα 4/10 στις 3.23 μετά τα μεσάνυχτα.

Στις 9.28 το πρωί το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή ανοίγει την Κυριακή μας με τάσεις να αναμοχλεύουμε το παρελθόν, να σκεφτόμαστε στιγμές, καταστάσεις και συζητήσεις και με κάποιο τρόπο να τις επαναφέρουμε στο παρόν.
Ως το μεσημέρι μπορεί να ανταλλάξουμε πολλά λόγια, ενώ από τις 2.00 το μεσημέρι και μετά η σύνοδος με τον Άρη προτρέπει για συναντήσεις, συζητήσεις και επιδιώξεις άμεσες και βιαστικές.
Ότι μας περνάει από το μυαλό θέλουμε να το κάνουμε σήμερα, σκεφτόμενοι πως είναι ευκαιρία να απαλλαγούμε από κάτι που μας βαραίνει, ότι και αν είναι αυτό, ακόμα και μια απλή μεταφορά ενός αντικειμένου.
Στις 5.09 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κλείνει την ημέρα με τάση να χαλαρώσουμε και να αφομοιώσουμε τα γεγονότα ενώ το βράδυ μας βρίσκει αραχτούς στο σπίτι να απολαμβάνουμε τη θαλπωρή του.
Ιδανικό βράδυ για να ησυχάσουμε, να κατεβάσουμε τους τόνους κα να πάρουμε μια βαθιά ανάσα.

Στις 5/10 πλέον μόλις 6 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ήλιο και 43 λεπτά αργότερα το εξάγωνο με τον Δία, επηρεάζουν το βράδυ μας συνθέτοντας ένα μείγμα, στο οποίο θα πρέπει να μετριάσουμε πολύ τη δόση της γκρίνιας και της απαισιοδοξίας.
Στις 3.13 τα ξημερώματα η αντίθεση με τον Πλούτωνα δεν μπορεί ευτυχώς να επηρεάσει άμεσα λόγω της ώρας που συντελείται, ωστόσο στους ξενύχτηδες προσδίδει ιδιαίτερο πάθος εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
Στις 2.04 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί, μας δείχνει πως η μέρα δεν είναι καλή για επιδιώξεις, ξεκινήματα, σημαντικές συναντήσεις, αποφάσεις ή συνδιαλλαγές, λόγω της έντασης, των νεύρων της ανυπομονησίας και του άγχους που κυριαρχούν.

Στις 6/10 στις 11.31 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και όσο να΄ναι μια ανάταση θα την έχουμε για άλλη μια φορά.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι, δεν χωράτε πουθενά. Η υπερένταση που νιώθετε για να γίνει χρήσιμη θα πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε πως κάνατε λάθη και να δείτε πώς θα τα επανορθώσετε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, χαλαρώστε, αναζητήστε ηρεμία, καθαρίστε το μυαλό και το σώμα και αποτοξινωθείτε, τώρα που σας δίνεται μια καλή ευκαιρία.

Τοξότες, Λέοντες, Δίδυμοι και Υδροχόοι, αν θέλετε να είστε καλά με τον εαυτό σας και τους άλλους κάντε σαφείς εξηγήσεις και μην υποχωρείτε στις ανάγκες των άλλων αν δεν μπορείτε να τις εξυπηρετήσετε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved