Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/10 έως 4/10

Σελήνη στους Διδύμους – Δεν λέω τίποτα ουσιαστικό γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/10 έως 4/10

Προετοιμαζόμαστε για ένα διήμερο με πολλές αντιφάσεις και έντονα επικοινωνιακή διάθεση, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 1/10 στις 11.04 το βράδυ.

Στις 2/10 πλέον μόλις 53 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Κρόνο εγείρει αμφιβολίες για το αν προχωράμε σωστά και πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε τη σωστή απόφαση σε ένα θέμα που μας απασχολεί.
Στις 6.31 το πρωί το τετράγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 8.08 το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή μας κάνει να κινούμαστε βιαστικά χωρίς να σκεφτόμαστε και με αρκετή επιπολαιότητα. Το πρωινό δεν αρχίζει για τους περισσότερους καλά αφού υπάρχει μέσα μας μια αγωνία.
Στις 11.56 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θολώνει το μυαλό και αν αυτές τις ώρες έχουμε κλείσει ένα σημαντικό ραντεβού είναι δύσκολο να βγει άκρη. Επιπλέον η επικοινωνία μας μοιάζει με ναυαγό που ψάχνει να δηλώσει την παρουσία του.
Στις 2.16 το τρίγωνο με τον Ήλιο δίνει την ευκαιρία να ελιχθούμε και να γλιτώσουμε μια κακοτοπιά έως το απόγευμα, ενώ στις 6.06 μμ το τετράγωνο με τον Δία κλείνει τη μέρα μας με φλυαρία, πολλά λόγια χωρίς αποτέλεσμα και τάση να διογκώνουμε τις καταστάσεις. Το βράδυ είναι κουραστικό αφήνοντας την αίσθηση πως τίποτα δεν προχωρά όπως θέλουμε χωρίς όμως να είναι αδρανές.

Στις 3/10 στις 7.31 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό μας βγάζει από τη συστολή που προκαλούν οι αμφιβολίες και οι δισταγμοί ξεκινώντας τη μέρα μας με διάθεση ανατροπής και αναζητώντας καλή παρέα για διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Η μέρα κυλάει ευχάριστα και στις 8.18 το βράδυ το εξάγωνο με την Αφροδίτη κλείνει το Σαββατόβραδο με ερωτική διάθεση και αισιοδοξία. Ας βάλουμε τα αγαπημένα μας ρούχα ας φορέσουμε το πιο λαμπερό μας χαμόγελο και ας ετοιμαστούμε να ξεσκάσουμε και να περάσουμε όμορφα, αφήνοντας πίσω τις έγνοιες.

Στις 4/10 στις 3.23 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για να μας υπενθυμίσει πως δεν υπάρχει καλύτερο καταφύγιο από το σπίτι μας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, υπάρχει περίπτωση να συμβούν ευτράπελα αυτό το διήμερο και η διάθεσή σας να μεταβάλλεται σαν μπαλόνι που φουσκώνει και ξεφουσκώνει. Άστατο διήμερο χωρίς να καταλήγει και κάπου.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, διασκεδάστε και χαρείτε αυτό το διήμερο, μιλήστε εκφραστείτε, ελάτε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και συσφίξτε σχέσεις με φίλους από το παρελθόν.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, απολαύστε την ησυχία σας, χαλαρώστε, ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει και μην δίνετε λόγο σε κανέναν. Χρειάζεται να πάρετε το χρόνο σας και να σκεφτείτε όσο γίνεται πιο καθαρά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved