Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/9 έως 29/9

Σελήνη στον Κριό – Η έκλειψη της λυτρωτικής δράσης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/9 έως 29/9

Ο πολύκροτος φετινός Σεπτέμβριος μας αφήνει με φαντασμαγορικό τρόπο καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 27/9 στις 10.29 το βράδυ, με την έκλειψή της να δημιουργεί έντονα συναισθήματα και καταστάσεις.
Λίγο αργότερα στις 11.39 το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από αργά το απόγευμα, δίνει σήμα στη συγκέντρωσή μας και την επιστρατεύει σε συγκεκριμένα θέματα και ζητήματα προετοιμάζοντας το έδαφος. Το βράδυ αυτό φέρνει σε πολλούς αναστάτωση, ένταση, απαιτήσεις και μια ανήσυχη τάση που δεν είναι απαραίτητα κακή αλλά δεν είναι και απαραίτητα καλή. Αυτό εξαρτάται από τον προσωπικό χάρτη του καθενός.

Στις 28/9 στις 5.50 τα ξημερώματα η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα αλλά και την ολική έκλειψη της Σελήνης η οποία είναι καθοριστική είτε άμεσα είτε έμμεσα.
Ως το μεσημέρι λειτουργούμε σαν ρομπότ, γρήγορα αλλά και μηχανικά, προσπαθώντας να καθησυχάσουμε αυτό που προκαλείται είτε ερήμην μας είτε αυτοσχέδια.
Στις 1.32 το μεσημέρι η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή προκαλεί από το πρωί τη διάθεση να μιλάμε διαρκώς, ενώ επιθυμούμε να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους για οποιονδήποτε λόγο. Θέματα παλιά ανακινούνται ξαφνικά, ενώ η βιασύνη και η ανυπομονησία κυριαρχούν. Ηρεμία δεν υπάρχει παρά μόνο συνεχής δράση και κινητικότητα, η μέρα όμως έχει πολλά εμπόδια, απρόβλεπτα, κάκιστη συνεννόηση και αρκετό εκνευρισμό.
Στις 6.56 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά και το βράδυ κλείνει με την αίσθηση πως παλέψαμε πολύ για το τίποτα.
Παρόλα αυτά το πάθος κρατάει και συνεχίζει να οδηγεί τα βήματά μας.

Στις 29/9 στις 4.29 τα ξημερώματα η σύνοδος με τον Ουρανό μας ξυπνάει νευρικά αν μας έχει επιτρέψει να κοιμηθούμε ήσυχοι και στις 10.45 το τρίγωνο με την Αφροδίτη έρχεται για να μας πάρει ένα μεγάλο κομμάτι της έντασης και να μας δώσει λύσεις.
Ως το απόγευμα η μέρα κυλάει με ενθουσιασμό και έντονα συναισθήματα ευγνωμοσύνης, αγάπης και μίσους, ανάλογα με τα βιώματά μας. Το ξεκαθάρισμα όμως έχει σίγουρα γίνει ή έχουν μπει οι βάσεις για να γίνει.

Στις 9.58 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ταύρο χωρίς να χάνει στο ελάχιστο την έντονη επιρροή της.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι και ειδικά εσείς των πρώτων ημερών προσπαθήστε να αρπάξετε ευκαιρίες ή να τις δημιουργήσετε. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να αφεθείτε στα νεύρα και στην αρνητική σκέψη.

Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι, όλα είναι στο φως. Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική αυτής της έκλειψης και παλέψτε για τις επιδιώξεις σας. Δυσκολίες υπάρχουν αλλά και τρόποι να τις ξεπεράσετε.

Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί, οικονομικά θέματα και θέματα υγείας και εργασίας δεν πρέπει να αναβληθούν ούτε στιγμή. Παρόλο που δεν είναι οι καταλληλότερες συνθήκες για αποφάσεις, κάποιες πρέπει να παρθούν αναγκαστικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved