Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/9 έως 27/9

Σελήνη στους Ιχθύες – Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/9 έως 27/9

Η πολύ γρήγορη εναλλαγή της διάθεσης γίνεται και πολύ αισθητή καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 25/9 στις 10.44 το βράδυ.
Εν μέσω εκλείψεων τα γεγονότα συμβαίνουν με κινηματογραφική πλοκή, ενώ η ασάφεια και η ασυνεννοησία πρωταγωνιστούν αυτό το διήμερο.

Στις 11.29 το βράδυ η αντίθεση με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 11.40 το τετράγωνο με τον Κρόνο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις ευκαιρίες και τις εκπλήξεις που είχαμε και αναθαρρήσαμε αλλά μόνο προσωρινά.
Το βράδυ αυτό είναι παρασκηνιακό, γεμάτο αρνητικές σκέψεις και έντονη ανησυχία, ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση, στην κατανάλωση αλκοόλ και σε οποιοδήποτε σκεύασμα που προορίζεται για ελάφρυνση από πόνο.
Τα συναισθήματα είναι έντονα, η συμπεριφορά εριστική, η τάση μελαγχολική και θα πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε τρόπο να χαλαρώσουμε.

Στις 26/9 στις 11.11 το πρωί η σύνοδος με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με αφηρημάδα, είμαστε εντελώς ασυγκέντρωτοι, υπάρχει περίπτωση να χάσουμε πράγματα, ενώ δεν είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε σημαντικές εργασίες, ούτε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Ως το μεσημέρι, θα ήταν καλύτερα να αποφύγουμε τις πολλές επαφές και τις πολλές δραστηριότητες.
Στις 2.39 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία διογκώνει ως το απόγευμα όποια κατάσταση και αν βρισκόμαστε. Τα συναισθήματά μας γίνονται τόσο έντονα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας.
Στις 7.33 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα έρχεται να σφραγίσει μια μέρα που κυριαρχεί το πάθος, ο ρομαντισμός, η υπερβολή και η φαντασία. Η διαίσθηση δεν μπορεί να διαχωρίσει τη θέση της από την ψευδαίσθηση γι' αυτό θα πρέπει να αγνοήσουμε τις επίμονες σκέψεις και να μην κάνουμε κινήσεις αυτό το βράδυ.
Καλύτερα να απομονωθούμε και να σκεφτούμε.

Στις 27/9 η μέρα κυλάει με χαλαρούς ρυθμούς και με την τάση να ονειροπολούμε έως τις 10.29 το βράδυ που η Σελήνη περνάει στον Κριό σε μια έκλειψη που δίνει χαριστικές βολές όταν όλα φαίνονται χαμένα.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ταύροι, είστε σε καταστολή και το ένστικτό σας λέει να κρατήσετε δυνάμεις. Ο ρομαντισμός και η γλυκύτητα που σας διακρίνουν μπορεί να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, μην επιμείνετε να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε αυτό το διήμερο. Όχι μόνο δεν θα βρείτε λύση αλλά θα κάνετε χειρότερα τα πράγματα για εσάς.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, γεύεστε τη χαρά από μια επιτυχημένη επιδίωξή σας. Συνεχίστε αυτό που αρχίσατε ακόμα και αν συναντήσετε εμπόδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved