Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/9 έως 25/9

Σελήνη στον Υδροχόο – Η ευκαιρία είναι εδώ και δεν επαναλαμβάνεται

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/9 έως 25/9

Ένα εξαιρετικό διήμερο προσφορών, ευχάριστων εκπλήξεων και αιφνιδιασμών είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Υδροχόο σήμερα 23/9 στις 8.52 το βράδυ.
Η διάθεση καλυτερεύει όλο και περισσότερο ενώ το διήμερο αυτό μπορούμε να αιφνιδιάσουμε, να ανακινήσουμε ένα θέμα από τα παλιά που μας απασχολεί και να βρούμε λύσεις με μαγικό τρόπο.
Στις 9.34 το βράδυ έχουμε δύο ευνοϊκότατες όψεις με σπάνιο συγχρονισμό που διαβεβαιώνουν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Το εξάγωνο με τον Κρόνο και το τρίγωνο με τον Ήλιο που συμβαίνουν με απόλυτη χρονική ακρίβεια, φέρνουν από το απόγευμα έως αργά το βράδυ, εξαιρετική διάθεση, καλή ενέργεια, αισιοδοξία και μια ώθηση να κάνουμε όλα όσα δεν τολμούσαμε χωρίς καμία παρόρμηση, αλλά σταθερά και αποφασιστικά.

Στις 24/9 η μέρα ανοίγει με σκέψεις που γίνονται αμέσως πράξεις, υπάρχει έντονη κινητικότητα, ενώ η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστα νέα και εξελίξεις.
Στις 7.08 το απόγευμα το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, φέρνει στο νου όλα όσα δεν μπορέσαμε να κάνουμε και μας απασχολούν, σκεφτόμαστε παλιές αγάπες, φιλίες και καταστάσεις που σκάλωσαν για διάφορους λόγους.
Από το απόγευμα ως το βράδυ μιλάμε, συζητάμε, επικοινωνούμε και όσο και αν ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τη συνεννόηση, με λίγη προσπάθεια θα βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα. Μην διστάσουμε αυτή την ημέρα σε συνδυασμό και με άλλες επιρροές να κάνουμε κινήσεις αποκατάστασης, να ζητήσουμε εξηγήσεις, να απαιτήσουμε δικαίωση και να εξομαλύνουμε σχέσεις αν μας ενδιαφέρει πολύ.

Στις 25/9 στις 5.05 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 7.02 το πρωί το τρίγωνο με την Αφροδίτη μεταμορφώνουν την ημέρα σε έναν παράδεισο ευκαιριών, ουρανοκατέβατων δώρων, οικονομικών απολαβών, ερωτικών σμιξιμάτων και συναισθηματικής έντασης, απόλαυσης και διασκέδασης με φίλους.
Ιδανική μέρα για να περάσουμε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα αφού πρώτα εκτελέσουμε αποστολές.
Στις 10.44 το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για ένα φαινομενικά ήσυχο και χαλαρό Σ/Κ που κρύβει πολλές σκέψεις.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, μην αφήσετε να πάει χαμένο αυτό το διήμερο. Αμοληθείτε, ψάξτε πληροφορίες, επιδιώξτε συναντήσεις, ζητήστε χάρες, κλείστε εκκρεμότητες. Όλα είναι με το μέρος σας.

Ταύροι και Σκορπιοί μην λυγίσετε με τυχόν αποτυχία των επιδιώξεών σας. Να θυμάστε πως ό,τι αποτύχει τώρα, θα είναι για καλό σας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, η τύχη χτυπάει την πόρτα σας μια φορά. Ανοίξτε αυτιά και μάτια και αρπάξτε την ευκαιρία. Οι δισταγμοί δεν χωράνε σε αυτό το διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved