Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/9 έως 23/9

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η σημασία της συνειδητοποίησης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/9 έως 23/9

Άλλη μια εκλογική αναμέτρηση τελείωσε σε κλίμα χαλαρό και ήρθε η ώρα της δικής μας αναμέτρησης με τα δρώμενα, με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 21/9 στις 3.34 το μεσημέρι. Η μέρα αρχίζει με την αμφιβολία αν πράξαμε το σωστό και τελειώνει επίσης με την αμφιβολία αν το σωστό υφίσταται.

Στις 22/9 πλέον στις 5.51 το πρωί το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 7.57 το τρίγωνο με τον Δία, ανοίγουν την ημέρα με αισιοδοξία και καλές προθέσεις και παρά την τάση υπερβολής που κυριαρχεί ως το μεσημέρι, οι ώρες αυτές προσφέρονται για ενασχόληση με πρακτικά ζητήματα, επαγγελματικές υποχρεώσεις και έμφαση στην λεπτομέρεια.
Στις 3.04 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 5.55 το απόγευμα το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, δημιουργούν μια χαώδη κατάσταση, από την άποψη του επιμένουμε πάρα πολύ σε ένα θέμα, ενώ παράλληλα ξέρουμε πως είναι άσκοπο γιατί δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη.
Κάθε απόπειρα σχεδιασμού αυτό το βράδυ θα είναι μια ανόητη επιμονή που θα κουράσει όλες τις μεριές. Καλό θα ήταν οι φιλοδοξίες μας να μπουν στην κατάψυξη.

Στις 23/9 στις 2.12 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, συμβάλλει στην κακοδαιμονία της νύχτας αυτής, προσθέτοντας και εκνευρισμό, εριστική διάθεση και αναποδιές λόγω παρόρμησης και πεισματικής συμπεριφοράς.
Η υπόλοιπη ημέρα κυλάει όπως όταν κάνει κάποιος υπομονή με το ζόρι, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα ξεμπερδέψει με το ανεπιθύμητο. Αυτή η στιγμή έρχεται στις 8.52 το βράδυ που η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και παίρνουμε μια ανάσα από τις σκοτούρες και τις αμφιταλαντεύσεις των τελευταίων ημερών.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, μην το παλεύετε καθόλου αυτές τις ημέρες. Όσο και να προσπαθείτε δύσκολα θα βρείτε άκρη, πόσο μάλλον το δίκιο σας. Ηρεμήστε και κάντε υπομονή.

Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Σκορπιοί, το ένστικτό σας λειτουργεί εξαιρετικά, μπορεί το μυαλό να μην είναι καλός σύμβουλος αλλά η διαίσθηση είναι αλάνθαστη. Ευνοείστε παράλληλα πολύ σε μακρόπνοα σχέδια.

Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες, δεν ξέρετε, δεν είδατε, δεν ακούσατε τίποτα, δεν μπαίνετε σε αντιπαραθέσεις και δεν συμμετέχετε σε συμμαχίες. Καταλαβαίνετε πως θα βρεθείτε μπλεγμένοι και κάνετε την πάπια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved