Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/9 έως 21/9

Σελήνη στον Τοξότη – Οι εκλογές της επαναλαμβανόμενης αβεβαιότητας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/9 έως 21/9

Η δεύτερη εκλογική μάχη του χρόνου θα διεξαχθεί με τη Σελήνη να περνάει στον Τοξότη, σήμερα 19/9 στις 6.33 το πρωί. Η έλλειψη ενδιαφέροντος ενισχύεται από τη Σεληνιακή αυτή θέση, ενώ στις κάλπες θα πάμε με την αίσθηση του ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει.

Στις 6.40 η σύνοδος με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα και τη συνεχίζει ως νωρίς το απόγευμα, με προσπάθεια να σκεφτούμε ώριμα, να αναλάβουμε ευθύνες και να βγάλουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας.
Στις 9.53 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 11.02 το βράδυ το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζουν από το απόγευμα, δημιουργούν αυταπάτες, πλάνες και την ψευδαίσθηση πως αποφασίζουμε για κάτι που ήδη έχει προκαθοριστεί.
Το βράδυ αυτό διακρίνεται από υπερβολή, συναισθηματική απάθεια και εσωτερική και εξωτερική αντιπαράθεση.

Στις 20/9 ημέρα ψηφοφορίας, το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στις 12.30 το μεσημέρι που επηρεάζει από το πρωί, ανοίγει το δρόμο προς την κάλπη με διχασμένες αποφάσεις, αδιέξοδες συζητήσεις και μια καλή πρόθεση, που όμως δεν εγγυάται το ανάλογο αποτέλεσμα.
Στις 5.04 το απόγευμα το τρίγωνο με την Αφροδίτη προτρέπει για διασκέδαση, φιλικές συναναστροφές, παρεΐστικη ατμόσφαιρα και απομάκρυνση από κάθε τυπική και ψυχοφθόρα κατάσταση.
Στις 7.42 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, μας ξεσηκώνει ευχάριστα, παρακολουθώντας τα αποτελέσματα σαν ταινία σε θερινό σινεμά, τρώγοντας ποπ-κορν. Καμία έκπληξη δεν αισθανόμαστε και ουδείς φανατισμός υπάρχει στο προσκήνιο.

Στις 21/9 η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο με τον Άρη στις 11.11 το πρωί και στις 12.00 το μεσημέρι με το τετράγωνο με τον Ήλιο. Ο συνδυασμός αυτός που επηρεάζει από το πρωί έως το μεσημέρι μας κινητοποιεί και μας τονίζει πως αν δεν έχουμε νύχια να ξυστούμε θα μείνουμε με την ανυπόφορη φαγούρα.
Ιδιαίτερα δραστήριο αλλά και κακόκεφο θα είναι το διάστημα αυτό, μέχρι τις 3.34 το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, συνεχίζοντας ως το βράδυ τη βαριά διάθεση.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, προτιμάτε να φιλοσοφείτε και να συζητάτε ασταμάτητα παρά να εξαναγκαστείτε να κάνετε οτιδήποτε που δεν επιθυμείτε. Το πρόβλημά σας είναι πως σε κάθε περίπτωση είστε διχασμένοι.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες, ένα απολαυστικό διήμερο σας περιμένει, αλλά κάποιες εκκρεμότητες δεν έχουν κλείσει. Αγοράστε χρόνο αλλά δεν θα εξαγοράσετε και τις συνέπειες.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, είστε οι πιο περίσκεπτοι, ζυγίζετε τα πράγματα, σας ενδιαφέρει να είστε συνεπείς, αλλά χαλαρώστε λίγο από την πίεση και το άγχος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved