Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/9 έως 19/9

Σελήνη στον Σκορπιό – Το παρελθόν γίνεται επιτέλους... παρελθόν

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/9 έως 19/9

Μαζί με τον Ερμή που κοντοστέκεται για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 16/9 στις 6.43 το απόγευμα.
Παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τη νέα εκλογική αναμέτρηση εν μέσω εκλείψεων και όλα δείχνουν πως τελικά δεν θα χαριστούν εύκολα τα χρωστούμενα.

Στις 17/9 στις 10.47 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο με τον Δία σε ακριβέστατη όψη είναι μια σύμπτωση που δεν συγκαταλέγεται στις τυχαίες, ούτε καν στις συμπτώσεις.
Ως το απόγευμα η ενέργεια που εκλύεται αυτές τις ώρες είναι πολύ σημαντική, σπάνια και υπαινικτική. Οι ώρες αυτές είναι ώρες βαθιάς περίσκεψης, ιδανικές για διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση, εναλλακτικές θεραπείες, ψυχανάλυση, Yoga ή έναρξη τέτοιων δραστηριοτήτων.
Ώρες γεμάτες έμπνευση, αλάνθαστη διαίσθηση, καλλιτεχνικού οίστρου και δημιουργίας.
Στις 8.52 το βράδυ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα κλείνει την ημέρα επιβεβαιώνοντας την εκλεπτυσμένη της ποιότητα και με μια συνειδητοποίηση που έρχεται το βράδυ αυτό σαν ουράνιο δώρο.
Η νύχτα αυτή για πολλούς ξεκαθαρίζει άμεσα κάθε υπονοούμενο και εξαλείφει αμφιβολίες.

Στις 18/9 στις 4.34 τα ξημερώματα το τετράγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με ακόρεστη διάθεση, επιζητάμε να υπερβάλλουμε σε όλα είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, ενώ οι επιθυμίες μας γίνονται έντονες ως το απόγευμα.
Στις 9.46 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 10.48 το τετράγωνο με τον Άρη δημιουργούν την αίσθηση πως αν κάτι δεν προχωρά έτσι όπως είναι και δεν επιδέχεται επιδιόρθωση θα πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη μας και να στραφούμε προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτό, κοιτώντας μόνο μπροστά.

Στις 19/9 στις 6.33 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και με αυτήν θα καλεστούμε να πάμε για άλλη μια φορά στις κάλπες με έλλειψη φανατισμού και σχεδόν αδιάφορη προθυμία.

Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι, η διαίσθηση η διαυγής κρίση σας, η καλλιτεχνική σας προσέγγιση και το ένστικτό σας γίνονται πολύτιμοι σύντροφοι σε ένα ξεχωριστό για εσάς διήμερο.

Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι, ένα διήμερο αυτογνωσίας, γνώσης και περίσκεψης σας περιμένει. Βάλτε τα όλα σε μια σειρά και προχωρήσετε ακλόνητοι και λυτρωμένοι.

Λέοντες και Υδροχόοι, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μην λιποψυχάτε στα δύσκολα και μην αναθαρρείτε στα εύκολα. Χρειάζεται να βρεθείτε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, ασχολείστε με θέματα της καθημερινότητας, προσπαθώντας να κλείσετε λογαριασμούς και να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Κάντε το χωρίς να επηρεάζεστε από κανέναν και τίποτα παρά μόνο από την πραγματικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved