Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/9 έως 9/9

Σελήνη στον Καρκίνο – Η ανυπομονησία δεν μπορεί να επιφέρει ωφέλιμο αποτέλεσμα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/9 έως 9/9

Η εβδομάδα αρχίζει με διάθεση να ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα του σπιτιού και διαδικαστικά θέματα που αφορούν τις ανάγκες μας μέσα σε αυτό, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 6/9 στις 8.41 το βράδυ.

Στις 7/9 στις 7.25 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία είναι ιδανική όψη για να ρυθμίσουμε εκκρεμότητες, να αποκαταστήσουμε πιθανές φθορές, ψάχνοντας για προσφορές αντικαθιστώντας τυχόν ελλείψεις.
Στις 12.01 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει έμπνευση και δημιουργικό οίστρο, σκεφτόμενοι να δημιουργήσουμε μια ρομαντική ατμόσφαιρα ή να καθαρίσουμε το χώρο μας όποτε μπορούμε.
Στις 6.00 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, μας μπλοκάρει τη σκέψη σε σχέση με αυτό που πρέπει να γίνει και πιθανά να υπάρξει ένταση και αποπροσανατολισμός.
Στις 9.05 το βράδυ η αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση η οποία κατευνάζεται προς τα μεσάνυχτα. Ως εκείνη την ώρα γινόμαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί και γκρινιάρηδες και αποζητάμε κατανόηση.

Στις 8/9 μόλις 40' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ήλιο μας εξισορροπεί και μας βοηθάει να δούμε τις ανάγκες μας στο αληθινό τους μέγεθος.
Στις 9.52 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με ένταση, εριστική διάθεση, βιασύνη και παρόρμηση, με αποτέλεσμα να έχουμε διενέξεις, κόντρες, νεύρα και ατυχή συμβάντα.
Ως το μεσημέρι καλό θα ήταν να μην ανακινήσουμε θέματα αλλά και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας να είμαστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται και να αφήσουμε ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις για μια άλλη μέρα.

Στις 9/9 στις 4.27 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Κρόνο δεν μπορεί να επηρεάσει με τη συνέπεια που το συνοδεύει καθώς οι ώρες που συντελείται δεν είναι παραγωγικές.
Στις 5.36 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για ένα απολαυστικό διήμερο, εξωστρεφές και άκρως κοινωνικό και δημιουργικό.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί, η πιθανότητα να κάνετε λάθος χειρισμούς είναι πολύ μεγάλη, καθώς και να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με άλλους λόγω του εκνευρισμού σας. Μην ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα αν δεν νιώθετε ψύχραιμοι.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι, είναι ιδανικό διήμερο να κάνετε τις δουλειές σας, να απολαύσετε το σπίτι σας και να μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες, περισσότερο παρακολουθείτε τα δρώμενα παρά συμμετέχετε σε αυτά. Δεν στέκεστε εμπόδιο αλλά δεν βοηθάτε κιόλας να πάει κάτι παρακάτω, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved