H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/9 έως 4/9

Σελήνη στον Ταύρο – Κράτα μεγάλο καλάθι και άσε το μικρό για τους καχύποπτους

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/9 έως 4/9

Μετά από μια δυναμική παρουσία με την οποία εγκαινίασε τον Σεπτέμβριο, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, σήμερα 2/9 στις 12.02 το μεσημέρι.
Ακολουθεί ένα πολύ πρακτικό διήμερο στο οποίο δίνουμε προτεραιότητα στις προσωπικές μας ανάγκες, κοιτώντας να καλύψουμε υλικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες.
Στις 8.00 το βράδυ το τρίγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το μεσημέρι, υπόσχεται ένα ευχάριστο βράδυ και τάση να απολαύσουμε γαστρονομικές και ερωτικές υπερβολές.

Στις 3/9 στις 1.54 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση πως αυτή η βραδιά είναι γεμάτη λαγνεία, πάθος και ηδονή.
Στις 5.06 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με ευδιαθεσία και ζωντάνια, ενώ στις 9.50 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα προσδίδει πάθος και αφοσίωση σε ό,τι κάνουμε.
Στις 12.18 το μεσημέρι το τετράγωνο με την Αφροδίτη και στις 3.24 το τετράγωνο με τον Άρη, μας δημιουργούν την ανάγκη να ξεφύγουμε από τις υποχρεώσεις και την καθημερινή ρουτίνα και να ξεδώσουμε, απολαμβάνοντας ένα διάλλειμα της αρεσκείας μας.
Ως αργά το απόγευμα είμαστε ξεσηκωμένοι, δραστήριοι, ενεργητικοί, απαιτητικοί και ασυμμάζευτοι. Προσοχή στις αγορές που τυχόν κάνουμε και στο ασύστολο ξόδεμα χρημάτων.

Στις 4/9 στις 1.19 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί, ανοίγει την ημέρα με βαριά διάθεση και τάση για ενοχές και τύψεις που είναι μάλλον υπερβολικές.

Επειδή ο αρνητισμός που νιώθουμε δεν είναι καλός σύμβουλος, ας μην ασχοληθούμε με τίποτα σημαντικό και ας καθίσουμε στη γωνιά μας έως τις 2.48 το
μεσημέρι, που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί, εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για να ξεδώσετε και να αισθανθείτε καλά. Είναι σημαντικό να είστε ικανοποιημένοι για να αποφύγετε λάθη και κακές συμπεριφορές.

Λέοντες και Υδροχόοι, δεν μπορείτε πλέον να έχετε την ίδια πυγμή και αυτό το νιώθετε έντονα μέσα στο διήμερο. Αφήστε τις υπερβολές και πάψτε να νιώθετε σαν βασιλιάδες που έχασαν το θρόνο τους.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, συνεχίζετε απτόητοι να κάνετε αυτό που θέλετε, να ορίζετε τους κανόνες και να αντιστέκεστε στην απαισιοδοξία. Το διήμερο είναι ευχάριστο και ανακουφιστικό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved