Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29/7 έως 31/7

Η δεύτερη ευκαιρία του έρωτα

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29/7 έως 31/7

Η αστρική Αφροδίτη συναντά τον τροπικό Ήλιο στο Λέοντα και το ερωτικό παιχνίδι αρχίζει!

Όμως αυτήν την φορά δεν είναι μια νέα πρόκληση που διεγείρει τις αισθήσεις σου, ούτε ένα πάθος που παίρνει δύναμη από το άγνωστο. Το σύμπαν σε τυλίγει με μια νοσταλγική μαγεία, σαν αυτήν που νοιώθεις όταν ψηλαφίζεις τα αρχαία μάρμαρα με τις περπατησιές τους κι όταν αντικρίζεις μετά από πολύ καιρό έναν τόπο, που η αίσθησή του παρέμεινε αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Όταν γεύεσαι ένα παλιό καλό κρασί, όταν οσμίζεσαι τις σελίδες ενός παλιού βιβλίου.

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη κι ο έρωτάς σου έχει μια δεύτερη ευκαιρία, μήπως το ανεκπλήρωτο του παρελθόντος καρπίσει στο παρόν. Μήπως το εφήμερο του χθες, γίνει η βεβαιότητα του αύριο. Μήπως ζωντανέψει ο θρύλος ενός έρωτα που δεν έσβησε ποτέ.

Ένας πρακτικός νους θα το ονόμαζε «επαναδιαπραγμάτευση» μιας σχέσης αλλά δεν είναι αυτή η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει μια ερωτική ανά(σ)ταση, που ακόμη κι αν τελικά δεν ευοδωθεί, μπορεί να μείνει στην προσωπική σου ιστορία, ως μια επιστροφή που σε βοήθησε να καταλάβεις πολλά αλλά και να λυτρωθείς από τα φαντάσματά σου.

Γιατί μια σχέση που κάτω από το βάρος της ανάγκης έμεινε κάποτε «μισή», θα συνεχίσει να τριβελίζει το μυαλό σου, σαν μια ταινία που δεν μπόρεσες να δεις το τέλος της, σαν ένα μυθιστόρημα που του έλειπαν οι τελευταίες σελίδες.
Παντρεύτηκαν, χώρισαν ή μήπως ο έρωτάς τους ζει ακόμη στην ζώνη του λυκόφωτος;

Τώρα λοιπόν μπορείς να έχεις αυτό το πολυπόθητο τέλος. Να το αγγίξεις, να το κάνεις κτήμα σου και να προχωρήσεις μπροστά ελεύθερος, έχοντας κλείσει μια εκκρεμότητα, που είναι σπουδαία για τη ζωή σου.

Ίσως με ρωτήσεις:«Κι αν αυτή η αναβίωση συμβεί σε λάθος χρόνο; Αν τώρα που το θυμήθηκαν οι ουρανοί, η καρδιά σου είναι "δεμένη" σε ένα άλλο άρμα;»
Κι εγώ θα σου απαντήσω πως αν τα δεσμά που διάλεξες είναι φτιαγμένα από αγάπη, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Εξ άλλου σε μια τέτοια περίπτωση δεν χρειάζεσαι μια δεύτερη ευκαιρία αλλά να κόψεις οριστικά τον ομφάλιο λώρο που σε συνδέει με μια νεκροζώντανη κατάσταση. Να πιστοποιήσεις ότι έχεις πια προχωρήσει τόσο, που η ανάμνηση αυτής της παλιάς σου σχέσης δεν έχει τη δύναμη να σε τραβήξει πίσω.

Αν πάλι έχεις σκεπάσει βιαστικά τα ίχνη του παλιού σου πάθους, για να βολευτείς στο «μικρότερο κακό», τότε ήρθε η στιγμή για να συνειδητοποιήσεις ότι η καρδιά σου δεν βολεύεται ποτέ, ούτε «πείθεται», ούτε βέβαια εξαγοράζεται.
Και σε αυτήν την ιερή στιγμή της κάθαρσης σου, όλα είναι δυνατά, ακόμη και το πιο αδιανόητο.

Πολύ πιο δύσκολη, όμως, μπορεί να αποδειχθεί η δημιουργία μιας νέας σχέσης, που επειδή δεν έχει παρελθόν, η ανάδρομη Αφροδίτη την προστάζει να αποκτήσει, επαναλαμβάνοντας το αρχέγονο μοτίβο της.

Το πιθανότερο είναι πως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου αυτός ο νέος κύκλος θα έχει κλείσει από ένα ακόμη παιχνίδι της μοίρας, αφήνοντας όμως παρακαταθήκη το παρελθόν του για την επόμενη φορά που ο έρωτάς σου θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία.

Και η ζωή συνεχίζεται...

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved