H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/7 έως 31/7

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η αποδέσμευση φορτίζει και η αποφόρτιση δεσμεύει

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/7 έως 31/7

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 28/7 στις 9.49 το βράδυ.
Το βράδυ αυτό αναμένεται ευχάριστο χωρίς όμως ιδιαίτερο ενθουσιασμό, καθώς το γήινο τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 10.44 το βράδυ, μας κάνει να αναζητάμε μια ήσυχη συντροφιά και μια χαλαρή διασκέδαση χωρίς παρεκτροπές, αντίθετα μάλιστα, με σταθερή ροή και απόλαυση.

Στις 29/7 στις 1.49 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, μας διατηρεί χαλαρούς, χωρίς πολλές δραστηριότητες, ενώ θα ήταν προτιμότερο να μην προγραμματίσουμε κάτι σημαντικό για σήμερα. Η διαίσθηση και η έμπνευση είναι στο φόρτε τους και το διάστημα βοηθά καλλιτεχνικές ασχολίες και εστίαση σε έναν δημιουργικό στόχο.
Στις 9.24 το βράδυ η σύνοδος με τον Πλούτωνα μας κάνει από το απόγευμα ιδιαίτερα αφοσιωμένους στις σκέψεις και τις επιθυμίες μας, αισθανόμαστε βαθιά τα δρώμενα, ενώ το βράδυ λειτουργούμε με εμμονές, πείσμα και πάθος.

Στις 30/7 στις 8.50 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με εντελώς διαφορετική διάθεση, είμαστε ανήσυχοι, αγχωμένοι, νευρικοί και ευέξαπτοι, ενώ η υπομονή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας.
Αυτή κατάσταση εντείνεται ακόμα περισσότερο καθώς στις 2.25 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, παλεύεται μόνο αν κάνουμε συνεχώς κάτι και εκτονωνόμαστε. Μπορούμε να διεκπεραιώσουμε πολλές δουλειές, ενώ ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχει έντονη ροή και συνεχής δράση.
Στις 9.50 το βράδυ το εξάγωνο με τον Κρόνο μας ισορροπεί, μας καθίζει αναπαυτικά κάπου και μας βοηθά να σκεφτούμε λογικά και να προγραμματίσουμε τις επόμενες μέρες με συνέπεια.

Στις 31/7 πλέον μόλις 41' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, προσφωνώντας έναν Αύγουστο, που όσο δύσκολος και αν είναι λόγω της κατάστασης, δεν παύει να είναι ο Αύγουστος της καρδιάς μας.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, τρέχετε και δεν φτάνετε, ενώ αφήνετε για την τελευταία στιγμή τις εκκρεμότητες που πρέπει να μαζέψετε. Το άγχος κα η πίεση δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε ούτε στιγμή.

Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Ιχθύες, τακτοποιείτε εύκολα τα πάντα, έχετε καλή διάθεση ενώ αρπάζετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε αποκλειστικά με προσωπικές σας επιθυμίες.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, η καλή πρόθεση και διάθεση δεν είναι αρκετές για να φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Υπέροχη η αισιοδοξία σας, αλλά αν δεν κινηθείτε πρακτικά, δεν έρχεται τίποτα μόνο του.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved