H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/7 έως 24/7

Σελήνη στον Ζυγό – Η παράφορη ένταση κάτω από τη μάσκα της ηρεμίας

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/7 έως 24/7

Ένα διήμερο που μοιάζει με ολοκαύτωμα είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Ζυγό σήμερα 21/7 στις 4.23 το απόγευμα.
Η φιλειρηνική και δίκαιη αυτή Σελήνη συγκρούεται έντονα στην πλανητική της διαδρομή, σημάδι πως ίσως έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην τελευταία ψηφοφορία της βουλής για το δεύτερο πακέτο σκληρών μέτρων.
Η προετοιμασία που γίνεται στις 21/7 είναι άκρως διπλωματική ενώ ο διχασμός και η αναποφασιστικότητα είναι αυτά που πρωτοστατούν σε όλα τα επίπεδα.

Στις 22/7 στις 8.36 το βράδυ η κορύφωση του τετραγώνου με τον Πλούτωνα που επηρεάζει μεν από το απόγευμα αλλά θα καθορίσει όλη την ημέρα, είναι ένας συγκρουσιακός δείκτης, που θα αποτυπωθεί περίτρανα μέσα στη βουλή αλλά και στην προσωπική μας ζωή.
Το συναίσθημα είναι αυτό που κυριαρχεί μαζί με μια υπερβολή, ενώ αναμένονται σκηνές βίας και καταστάσεις εκτροχιασμού.

Στις 23/7 στις 7.05 το πρωί η μέρα ξεκινά ανεξημέρωτη, με το τετράγωνο με τον Άρη να μας ωθεί σε παρορμητικές κινήσεις, καβγάδες και παρεξηγήσεις. Η λογική έχει πέσει σε λήθαργο, ενώ κινούμαστε προς όλες τις κατευθύνσεις με έντονη νευρικότητα, η οποία όσο πάει και αυξάνεται, εφόσον στις 10.00 το πρωί, έχουμε την κορύφωση της αντίθεσης με τον Ουρανό.
Ως το απόγευμα πηγαίνουμε από τη μια κατάσταση στην άλλη, από τη μια διάθεση στην άλλη, παραμένοντας όμως πιστοί στην ανάγκη για ανατροπή των πάντων.
Η μέρα είναι γεμάτη με λανθασμένες κινήσεις, απροσεξία, έλλειψη συγκέντρωσης και έντονη επιθυμία για ξεσπάσματα.
Στις 9.11 το βράδυ το εξάγωνο με τον Δία κλείνει την ημέρα με υπερβολικές εκφράσεις και συμπεριφορές, με την αίσθηση του δικαίου να ζητά αποκατάσταση και να μην ησυχάζει μέχρι να τη βρει.

Στις 24/7 στις 5.07 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για ένα διήμερο στο οποίο επικρατεί το χάος και η άναρχη σκέψη και διάθεση.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, βρίσκεστε σε δυσάρεστη θέση, το άγχος επικρατεί, η ένταση είναι αμείωτη και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Οι ρήξεις για πολλούς είναι αναπόφευκτες.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, προσπαθείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κινείστε όσο πιο διπλωματικά μπορείτε, αλλά δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν από αυτούς που θέλετε. Οι υπόλοιποι σας είναι αδιάφοροι.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, διαισθάνεστε πως ό,τι και αν κάνετε, δεν μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα, εκτός και αν πάτε σε ριζικές λύσεις και τομές, για τις οποίες όμως δεν είστε έτοιμοι. Αυτή η συνειδητοποίηση σας πονά, αλλά όχι τόσο ώστε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved