Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/7 έως 16/7

Σελήνη στον Καρκίνο – Η Νέα Σελήνη των αιφνίδιων ανατροπών

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/7 έως 16/7

Αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα είναι εκτός από πρωτόγνωρο και έξω από κάθε λογική. Το διήμερο που ακολουθεί έχει την τάση να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο σήμερα 14/7 στις 9.14 το πρωί.
Όλη την ημέρα αισθανόμαστε αμήχανα, κάνουμε παρορμητικές κινήσεις, ενώ το συναίσθημα αποκλείεται βίαια από τις εκρήξεις θυμού.

Στις 15/7 στις 2.47 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας μαλακώνει, εναποθέτοντας την ελπίδα σαν τη μόνη θεραπεία στο τραύμα που έχει ανοίξει μέσα μας.
Στις 8.10 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή, στις 10.49 η σύνοδος με τον Άρη και στις 11.10 η αντίθεση με τον Πλούτωνα, αποτελούν ένα πανίσχυρο μίγμα για γερά στομάχια και η μέρα ως νωρίς το απόγευμα μοιάζει με πεδίο μάχης. Έντονες συζητήσεις, πόλωση, διχασμός, φανατισμός, πάθος και τορπιλισμός των πάντων, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά ως το απόγευμα.
Στις 11.10 το βράδυ η κορύφωση του τετραγώνου με τον Ουρανό, απογειώνει την έκρυθμη κατάσταση με σκοπό την ανατροπή και την επιθυμία να αρχίσουν όλα από την αρχή.
Το βράδυ αυτό είναι πολύ καθοριστικό και γεννάει σημαντικές εξελίξεις.

Στις 16/7 πλέον στις 4.25 τα ξημερώματα η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί την κορύφωση της νέας φάσης της Σελήνης που καθορίζει τα δρώμενα από το προηγούμενο βράδυ και όλο το πρωί. Ανακοινώσεις και αποφάσεις που αιφνιδιάζουν μας αφήνουν άφωνους, ενώ καλούμαστε για μια νέα τάξη πραγμάτων.
Στις 2.24 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Κρόνο δηλώνει πως τα γεγονότα δρομολογούνται με κάθε τίμημα.
Στις 5.16 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για να μας γεμίσει με προσδοκίες και να στελεχώσει το όχημα της νέας μας πορείας.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί, οι καταστάσεις ξεφεύγουν και δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα και την ανυπομονησία σας. Είστε ετοιμοπόλεμοι και εριστικοί, αλλά παράλληλα έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το χειρότερο.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, είστε ψύχραιμοι και νιώθετε πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Η δική σας συμμετοχή σε όλο αυτό φροντίζετε να είναι συγκαταβατική, μην έχοντας κουράγιο για άλλες αντιδράσεις.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, δεν διανοείστε να κάνετε πίσω στα πιστεύω σας, ακόμα και αν το καλύτερο είναι το χειρότερο που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved