Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/7 έως 11/7

Σελήνη στον Ταύρο – Ποντάρω με σιγουριά και τα παίζω όλα για όλα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/7 έως 11/7

Ένα βήμα πριν το τελικό ξεκαθάρισμα για την πορεία της χώρας μας, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 9/7 στις 10.50 το βράδυ.
Η θέση αυτή της Σελήνης δίνει μια υπερβολή και συγχρόνως μεγάλη αποφασιστικότητα και αντοχή στον πρωθυπουργό μας βάσει του ωροσκοπίου του.

Στις 10/7 στις 2.35 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ βοηθάει στην καλή επικοινωνία και στην τακτοποίηση των σκέψεων υπερισχύοντας ο συναισθηματισμός.
Στις 3.29 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το πρωί, είναι ιδανική όψη για ιδεολογική έκφραση και ιδιαίτερα κατευναστική. Όσοι δε, βρίσκονται σε διακοπές, μπορούν να απολαύσουν ήρεμες στιγμές κοντά στη θάλασσα ή να δημιουργήσουν με ιδιαίτερη έμπνευση.
Στις 5.25 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Άρη συνεχίζει μια δραστηριότητα που δεν απειλεί τη σταθερότητα, αντίθετα υποκινεί εξελίξεις σε όλα επίπεδα.
Στις 11.25 το βράδυ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα κλείνει την ημέρα με την αίσθηση της σιγουριάς και της αυτοπεποίθησης, μένοντας αφοσιωμένοι στο στόχο και τις επιδιώξεις μας.

Στις 11/7 στις 7.08 το πρωί, το Σάββατό μας ανοίγει με το εξάγωνο με τον Ήλιο, όψη αισιόδοξη που αποσκοπεί σε συμβιβασμούς, έχοντας την τάση να απομακρύνει εντάσεις.
Στις 3.55 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Δία διεγείρει τη διάθεση και διαστέλλει τις επιθυμίες, ενώ προσφέρει διασκεδαστικές και απολαυστικές στιγμές.
Στις 10.57 το βράδυ το τετράγωνο με την Αφροδίτη υπόσχεται ένα ψυχαγωγικό Σαββατόβραδο, αλλά σιγά σιγά, η συστολή φουντώνει μέσα μας και η ανησυχία για τα δρώμενα μας κυριεύει.
Αυτό συμβαίνει γιατί στις 12/7 πλέον που αρχίζει η κρίσιμη μέρα των αποφάσεων, μόλις 52' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η αντίθεση με τον Κρόνο δεν μας αφήνει να χαρούμε τις στιγμές, πιέζοντάς μας και κάνοντάς μας να αγωνιούμε.

Στις 3.17 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και από αυτή τη θέση θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις, μια θέση που μας ευνοεί σαν χώρα αλλά και από μόνη της είναι ιδανική, για ένα εποικοδομητικό επικοινωνιακό αλισβερίσι.

Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Αιγόκεροι, το διήμερο αυτό παίρνετε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, σκέφτεστε αισιόδοξα και πετάτε από πάνω σας κάθε αρνητισμό και μαύρη σκέψη που τυχόν σας περιτριγυρίζουν.

Λέοντες και Υδροχόοι, είστε στις επάλξεις, έτοιμοι να κάνετε τα πάντα προκειμένου να επιβληθείτε στον εαυτό σας και στους άλλους, αλλά προσέξτε τις υπερβολικές και άμετρες συμπεριφορές.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί και Κριοί, περιμένετε την αλλαγή, όποια και αν είναι, ενώ αισθάνεστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία. Μην αφήσετε αρνητικές επιρροές να σας καταβάλλουν γιατί αυτό που δείχνετε δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε όσο πρέπει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved