Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/7 έως 9/7

Σελήνη στον Κριό – Ο πυρετός ανεβαίνει και το καλοκαίρι θυμίζει φθινόπωρο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/7 έως 9/7

Έχουμε πλέον εμπεδώσει το γεγονός πως το καλοκαίρι δεν υπάρχει φέτος, παρά μόνο το φάντασμά του, σε όλα τα επίπεδα. Στο διήμερο που ακολουθεί, αυτό θα γίνει ακόμα πιο αισθητό, με τη Σελήνη να περνάει στον Κριό σήμερα 7/7 στις 7.38 το βράδυ.
Ενθουσιώδες το βράδυ μας με αρκετή διάθεση για εκτόνωση, αλλά από την άλλη τι να πρωτοεκτονώσει κανείς.

Στις 8/7 στις 11.15 το πρωί το τετράγωνο με τον Άρη ανοίγει την ημέρα με φουριόζικη διάθεση, άγχος, βιαστικές κινήσεις, αφηρημάδα, έλλειψη συγκέντρωσης και καταπίεση αυτών που θα θέλαμε να πετάξουμε σαν γιαούρτι πάνω στους άλλους.
Ως νωρίς το απόγευμα θα επικρατεί αναστάτωση και το διάστημα δεν είναι καλό για τη διαπραγμάτευση και πάσης φύσεως αποφάσεις.
Στις 7.44 το βράδυ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας παθιάζει ακόμα περισσότερο χωρίς όμως να μας ελαφρώνει από την πίεση που νιώθουμε, οδηγώντας μας ενδεχομένως σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
Στις 11.24 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ήλιο κλείνει την ημέρα και το βράδυ επισφραγίζοντας μια δύσκολη μέρα που σε πολλούς δημιούργησε προβλήματα και άφησε άλλους να πιστέψουν πως πήραν το πάνω χέρι. Το βράδυ προβλέπεται εριστικό και ασυγκράτητο.

Στις 9/7 στις 6.16 τα ξημερώματα η σύνοδος με τον Ουρανό μας σκουντάει να ξυπνήσουμε γενικώς και ειδικώς και να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, φορτίζοντας τις μπαταρίες μας και διοχετεύοντας τη νευρική μας ενέργεια εποικοδομητικά.
Στις 11.01 το πρωί το τρίγωνο με τον Δία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και βλέπουμε τις καταστάσεις να παίρνουν μια πολυπόθητη μορφή, έστω και μέσα από μια υπέροχη υπερβολή.
Στις 4.46 το μεσημέρι το τρίγωνο με την Αφροδίτη μας κάνει να αισθανόμαστε ως το βράδυ μεγάλη ψυχολογική ανάταση, κάτι γίνεται και επιτέλους δουλεύει, ενώ το βράδυ μας αναμένεται ευχάριστο, ψυχαγωγικό και όμορφο.

Στις 10.50 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για να αποταμιεύσει δυνάμεις, χρήμα, συναίσθημα και μεθοδικές κινήσεις και τακτικές.

Κριοί και Ζυγοί, στις 8/7 ζορίζεστε πολύ και προσέξτε τις κινήσεις, τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές σας. Στις 9/7 λυτρώνεστε και αποζημιώνεστε.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είστε αντιδραστικοί, αρνητικοί, γκρινιάρηδες και συστολικοί. Μην ανοίγεστε σε βαθιά νερά και κρατήστε όσο μπορείτε χαμηλούς τόνους.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, ειδικά στις 9/7 μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη μέρα, γεμάτη όμορφες συναναστροφές και να δείτε μια υπόθεσή σας να προχωράει όπως θέλετε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες, προτιμάτε να αδιαφορείτε για όσα σας σπάνε τα νεύρα και γίνεστε ιδιαίτερα ειρωνικοί και περιφρονητικοί με όσους σας προκαλούν. Συμπεριφέρεστε σαν να ξέρετε κάτι που οι άλλοι δεν ξέρουν ακόμα και αν το μυαλό σας είναι άδειο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved