Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/7 έως 3/7

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η χειρότερη αδυναμία μας γίνεται η καλύτερη προσφορά μας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/7 έως 3/7

Εν μέσω ανάμεικτων συναισθημάτων που εναλλάσσονται διαρκώς, έρχεται και μια Πανσέληνος απειλητική, σαν τυφώνας που ξεριζώνει τα πάντα, με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 1/7 στις 12.11 το μεσημέρι.

Στις 8.34 το βράδυ η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, κάνει την ημέρα ως το βράδυ νευρική, γεμάτη αψιμαχίες, εντάσεις, διαφωνίες, τσακωμούς και αντιπαραθέσεις.
Μέρα πολύ ακατάλληλη για να διεκπεραιώσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Στις 2/7 στις 4.57 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα βρίσκεται δίπλα στην αντίθεση με τον Ήλιο στις 5.20 το πρωί, η οποία σηματοδοτεί και την πρώτη Πανσέληνο του μήνα.
Η μέρα ανοίγει με έντονα κυκλοθυμική διάθεση, ενώ κάθε προσπάθεια ως νωρίς το μεσημέρι να κατανοήσουμε τι αληθινά συμβαίνει γύρω μας, πέφτει κατακόρυφα στο κενό.
Στις 12.56 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα είναι καθοριστική για το μέγεθος των αντιδράσεων που θα προκύψουν, ενώ στις 10.58 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ουρανό μας κάνει από το απόγευμα να ψάχνουμε μέρος να κρυφτούμε προκειμένου να μην προβούμε σε πράξεις που θα μετανιώσουμε για το κόστος και το τίμημά τους.
Δύσκολη μέρα για γερά νεύρα, πρέπει να προσέχουμε τις αντιδράσεις μας, αλλά δυστυχώς το αναπόφευκτο γελάει μαζί μας και μας χλευάζει κοροϊδευτικά.

Στις 3/7 στις 3.19 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί, είναι μια θετική όψη που μας εξισορροπεί έστω και παροδικά και μας κάνει να αισθανόμαστε πως δεν τα έχουμε ακόμα χάσει ολοκληρωτικά.
Στις 3.21 το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και από αυτή τη θέση θα καλεστούμε να ψηφίσουμε, επικρατώντας μια ριζοσπαστική και ανανεωτική διάθεση της τελευταίας στιγμής.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί, φυλαχτείτε από προκλήσεις και εριστικές διαθέσεις, μην συμμετέχετε σε φιλονικίες και μην διακινδυνεύετε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε. Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, είστε οι πιο ψύχραιμοι, ίσως οι πιο κατασταλαγμένοι και σίγουρα οι πιο ευνοημένοι και αυτό το νιώθετε κάθε στιγμή.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, η υπομονή σας είναι αξιοθαύμαστη, αλλά το πότε θα κάνετε την έκρηξη παραμένει ένα ερωτηματικό, που σε αυτό το διήμερο θα πάρει τη θέση του θαυμαστικού.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved