Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/6 έως 29/6

Σελήνη στον Σκορπιό - Αυτό που έχετε, απαρνηθείτε το και πάρτε αυτό που σας αρνιούνται. Μπέρτλοτ Μπρέχτ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/6 έως 29/6

Εν μέσω πυρετωδών και πρωτοφανών πολιτικών εξελίξεων, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 26/6 στις 8.58 το βράδυ, για ένα αποκαλυπτικό διήμερο σε όλα τα επίπεδα.
Με τη θέση αυτή της Σελήνης μπορεί να έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις με αποτελέσματα άμεσα ή έμμεσα.
Τα μεσάνυχτα ακριβώς το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, υποκινεί μια χαμηλών τόνων δραστηριότητα, κρυφές και μυστικές επαφές, διαδικασίες κάτω από το τραπέζι αλλά σταθερές και αμετάκλητες. Το μόνο πρόβλημα είναι η συστολή να τολμήσουμε να τις παρουσιάσουμε στο αληθινό τους μέγεθος.

Στις 27/6 στις 7.12 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο ανοίγει το Σάββατό μας με διάθεση να διεισδύσουμε στα γεγονότα, ενώ παράλληλα νιώθουμε μια ενστικτώδη παρόρμηση να λειτουργήσουμε διαισθητικά.
Στις 4.01 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δεν αφήνει αμφιβολία πως τη μέρα αυτή ακούμε τη λογική της καρδιάς, η οποία μας εμπνέει ως το βράδυ. Η μέρα αρχίζει και τελειώνει με περίσκεψη, ενώ το βράδυ είναι ιδιαίτερα ρομαντικό, ιδεαλιστικό, ερωτικό και βαθυστόχαστο.

Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο αισθητό με το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 28/6 στις 1.05 μετά τα μεσάνυχτα.
Πρόκειται για ένα ασυνήθιστα παθιασμένο βράδυ στο οποίο αποφασίζουμε να βυθιστούμε σε όσα κουβαλάει ο καθένας μας και να τα εξαντλήσουμε είτε πρακτικά, είτε θεωρητικά.
Στις 10.43 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 1.41 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Δία, καθορίζουν την ημέρα ως το βράδυ, στρέφοντάς μας σε ασύδοτες υπερβολές και μια μανία να απολαύσουμε τη μέρα όσο το δυνατόν περισσότερο.
Το κυνήγι της ηδονής κυριαρχεί ακόμα και τη στιγμή που καθαρίζουμε το κοτσάνι μιας φράουλας.

Στις 29/6 πλέον στις 4.52 τα ξημερώματα η σύνοδος με τον Κρόνο δεν μπορεί να επηρεάσει με το μελαγχολικό μελάνι της σουπιάς πρόθεσης καθώς συντελείται ώρα ύπνου και στις 6.22 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για να μας δώσει κουράγιο λίγο πριν την εκρηκτική ολόγιομη φάση της.

Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες αυτό που αισθάνεστε είναι αλάνθαστο. Μην αμφιβάλλετε και μην επιτρέψετε σε κανένα να σας κάνει να αμφιβάλλετε.

Ταύροι και Λέοντες δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε για τα πιστεύω σας ειδικά στις 28/6, αλλά μην προσπαθήστε να μη δώσετε την εικόνα του αδιάλλακτου και του αλαζόνα ώστε να αποφύγετε να δώσετε άλλοθι εκεί που δεν πρέπει.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες παραμένετε σε ενθουσιώδεις ρυθμούς ακόμα και αν αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να κόψετε ταχύτητα. Αν θα το κάνετε θα βρείτε χρόνο να δείτε πιο καθαρά. Αν όχι, προχωρήστε ακάθεκτοι αφού δεν σας νοιάζει αν σκοντάψετε.

Παρθένοι και Αιγόκεροι απολαμβάνετε ένα όμορφο Σ/Κ με πρόθεση να χαλαρώσετε να διώξετε τους προβληματισμούς και να οχυρωθείτε εν όψει διάφορων αλλαγών και ανατροπών.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved