Οικονομικές προβλέψεις, από 25/6 έως 28/6

Η καλή ψυχολογία σου θα ανοίξει τον δρόμο και σε περαιτέρω επιτυχίες.

Οικονομικές προβλέψεις, από 25/6 έως 28/6

Χαλάρωσε κι... απόλαυσέ το!

Μέχρι και την Πέμπτη καλό είναι να λάβεις τα μέτρα σου για ενδεχόμενες κλοπές ή εξαπατήσεις. Από την άλλη πλευρά μπορείς να επωφεληθείς από τις συνθήκες, είτε για να αποκαλύψεις παρασκηνιακές κινήσεις που θα μπορούσαν να σε βλάψουν, είτε απλά να... διαφύγεις κάποιων πιεστικών υποχρεώσεων σου.

Όσον αφορά στις οικονομικές συναλλαγές σου, έχουν προτεραιότητα εκείνες που σχετίζονται με τις τέχνες, τις εναλλακτικές θεραπείες αλλά και την ανθρωπιστική δράση.
Στο πρόγραμμα είναι και κάποια αναγκαία «μερεμέτια» σε συσκευές ή δίκτυα που σχετίζονται με υγρά ή αέρια.

Να έχεις υπόψη πάντως ότι κάτι τέτοιες ημέρες, εκτός από τους «επιτήδειους», ανθούν το λαθρεμπόριο και τα προϊόντα «μαϊμού».

Ωστόσο από την Παρασκευή και μετά, τα πράγματα δεν είναι διόλου άσχημα. Ακόμη κι αν νιώθεις στριμωγμένος από ανάγκες ή υποχρεώσεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου για χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να δεις την ζωή από την αισιόδοξη πλευρά της.
Σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν βοήθειες και λύσεις, είτε σε χρήμα είτε σε είδος κι εδώ το σημαντικό είναι ότι η καλή ψυχολογία σου θα ανοίξει τον δρόμο και σε περαιτέρω επιτυχίες.

Αν πάλι ανήκεις στους... τυχερούς, που μπορούν να διαθέτουν ποσά για αγορές, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για ένα... ξεγυρισμένο shopping therapy, εφ' όλης της ύλης!

Όλα τα παραπάνω βέβαια αναφέρονται στην οικονομική καθημερινότητα σου και όχι στα μεγάλα ζητήματα που αυτήν την περίοδο απασχολούν την χώρα, την Ευρωζώνη και τον κόσμο. Εκεί τον λόγο έχουν... άλλοι πλανήτες και είναι λογικό πως αν «στραβώσει» κάτι, θα επηρεαστείς κι εσύ άμεσα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved