Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/6 έως 26/6

Ο Θεός της Ελπίδας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/6 έως 26/6

Λένε πως η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μα στην ουσία είναι αθάνατη. Σε κρατάει κι εσένα ζωντανό με τα ψέματα. Ελπίζεις ότι όλα αυτά που σήμερα σε θλίβουν δεν θα υπάρχουν αύριο, μεθαύριο, ύστερα από εκατό χρόνια... Ποιος ξέρει; Και συνεχίζεις να σηκώνεις το βάρος μιας μίζερης ζωής, περνώντας την Ελπίδα σου από στιγμή σε στιγμή, από γενιά σε γενιά. Χίλιες φορές διαψεύδεται κι άλλες τόσες ξανανιώνει, αναγεννιέται μέσα στο τίποτα.

Μερικές φορές απογοητεύεσαι και την αποδιώχνεις, γίνεσαι ρεαλιστής μα συνάμα και κενός από Πίστη. Εγκαταλείπεις τον Θεό σου και γεμίζεις την καρδιά σου με υπολογισμούς, εξισώσεις και διαγγέλματα μίσους για όλους εκείνους που έχουν αυτά που εσύ στερείσαι. Πολεμάς λες το άδικο μα στην πραγματικότητα, ξεπέφτεις, αρρωσταίνεις. Χάνεις την επαφή με το είναι σου στο όνομα του τι έχεις και τι δεν έχεις.
Βουτάς τον Ποσειδώνα σου στο βούρκο.

Δεν είναι αυτός ο δρόμος σου, μα αυτές τις ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να τον ξαναβρείς.

Οι ευχές σου μπορεί να πραγματοποιηθούν, με μια και μόνη προϋπόθεση. Σταμάτα να μετράς κι αφέσου στην Πίστη σου. Ομολόγησε την αδυναμία σου, φύγε έξω από το εγώ σου, πάψε να κάνεις σχέδια, εγκατάλειψε τις προσδοκίες σου.
Τότε, απαλλαγμένος από όλα αυτά που σε παγιδεύουν σε έναν φαύλο κύκλο αιτίων και αποτελεσμάτων, θα δεις τον από μηχανής Θεό σου να εμφανίζεται στη σκηνή.

Στην πραγματικότητα ήταν πάντα εκεί, μα εσύ δεν τον έβλεπες.

Και θα γελάσεις με την καρδιά σου βλέποντας πόσο εύκολο ήταν τελικά να σπάσουν οι αλυσίδες σου. Μα ίσως η πιο σημαντική στιγμή θα έρθει όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι στον κόσμο των αληθινών Ευχών ο νόμος της ανταπόδοσης δεν είναι παρά μια πλάνη, πως ούτε χρωστάς, ούτε σου χρωστούν κι ότι δίνεις ή παίρνεις γεννιέται από την Αγάπη.
Σταμάτα λοιπόν να σκέφτεσαι και να πασχίζεις κι άσε αυτό το σύμπαν της Αγάπης να κάνει τη δουλειά του: «Δωρεάν λάβετε, δωρεάν δότε»!

Ξέρω ότι η λογική σου αντιδρά σε αυτό. Λες: «μα, πώς είναι δυνατόν να ευοδωθούν οι ελπίδες μου και να επιτευχθούν οι στόχοι μου χωρίς να αγωνιστώ, χωρίς να χτυπήσω το χέρι μου στο τραπέζι;».
Έχεις δίκιο αν αναφέρεσαι στις μεγάλες προσδοκίες σου για την ευμάρεια σου, την βολή σου, την ησυχία σου. Για μια ζωή πριγκιπική, απαλλαγμένη από σκοτούρες και βάσανα. Για την κυριαρχία σου.

Αυτό όμως είναι το αδύνατο σημείο σου, που ξέρουν να εκμεταλλεύονται άριστα οι εξουσιαστές σου. Αυτοί που αιώνες τώρα πουλάνε και αγοράζουν την μάταιη ελπίδα σου για να σου κάθονται στο σβέρκο. Την καλλιεργούν κιόλας γιατί κοστίζει ελάχιστα και τους αποδίδει τεράστια κέρδη. Αποκοιμιέσαι στο μαξιλάρι της την ίδια στιγμή που αυτοί μεθούν από τον τρύγο της θυσίας σου.

Είναι η ελπίδα των επιτήδειων, σαν το συγχωροχάρτι που πριν από έξι αιώνες πουλούσε στους αφελείς ο μοναχός Γιόχαν Τέτζελ, με την διαβεβαίωση πως «μόλις ο ήχος του χρυσού νομίσματος ακουστεί στον δίσκο, τότε η ψυχή αναπηδά έξω από το καθαρτήριο πυρ».

Με αυτήν την ελπίδα οδηγό, πάντα θα διαψεύδεσαι, θα εξαπατάσαι όσες λογικές κι αν βάλεις στην προμετωπίδα σου. Σπάσε λοιπόν τον υλικό καθρέφτη της και στάσου μπροστά στην δική σου Ελπίδα, το δικό σου θαύμα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved