Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/6 έως 26/6

Σελήνη στον Ζυγό – Διατηρώ την ικανότητα να βλέπω την ομορφιά μέσα στην ασχήμια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/6 έως 26/6

Μέσα στις τόσες αντιφάσεις που βιώνουμε καθημερινά σε όλα τα επίπεδα αλλά με το θερμόμετρο της αισιοδοξίας να διατηρείται πολύ ψηλά, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 24/6 στις 8.41 το πρωί, για να επιβεβαιώσει περίτρανα το υπάρχον κλίμα.
Στις 2.03 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ήλιο χαρακτηρίζει όλη την ημέρα, μια ημέρα παρόρμησης και ενθουσιασμού αλλά αναποτελεσματική μέσα στην τόση της επιθυμία.
Είναι πιθανόν να πέσουμε σε λάθη, ενώ οι βιαστικές κινήσεις δεν οδηγούν εκεί που θέλουμε να πάμε. Προσοχή λοιπόν στη μέρα αυτή ώστε να διασφαλίσουμε τις επιδιώξεις μας.

Στις 25/6 στις 7.7 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με έξυπνες κινήσεις, το μυαλό λειτουργεί εύρυθμα και ως το μεσημέρι μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι.
Στις 2.07 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δίνει σιγά σιγά αρκετό πάθος και το πείσμα μας κυριαρχεί. Ως το απόγευμα υπάρχει η τάση να επιμείνουμε πολύ σε ένα θέμα, μέχρι να δούμε να τελειώνει και μάλιστα με αίσιο τρόπο για τον καθένα μας. Αυτός που θα επικρατήσει, είναι αυτός που επιθυμεί πολύ περισσότερο κάτι από τον άλλον.
Στις 8.16 το βράδυ το εξάγωνο με την Αφροδίτη, είναι μια εξαιρετική όψη, που μας ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη, έχουμε ανάγκη να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, να βγούμε, να διασκεδάσουμε, ενώ το βράδυ είναι άκρως κοινωνικό και ευχάριστο.
Καμία πρόταση δεν πρέπει να περιφρονηθεί το βράδυ αυτό.

Στις 26/6 στις 1.20 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει έναν συναρπαστικό τόνο, μια ξεχωριστή νότα στο βράδυ μας, με ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και αρκετή νευρικότητα. Χρειαζόμαστε εκτόνωση ακόμα και αν είμαστε στο σπίτι και ψάχνουμε κάτι ασυνήθιστο να κάνουμε.
Στις 2.21 ακολουθεί το εξάγωνο με τον Δία που επηρεάζει σαφώς και αυτό από το προηγούμενο βράδυ, δίνοντας υπερβολή και μεγεθύνοντας την ανάγκη να ξεδώσουμε και να έρθουμε σε επαφή με άλλους ανθρώπους.
Αν μείνουμε σπίτι, σίγουρα θα αργήσουμε να επισκεφτούμε το κρεβάτι μας αυτό το βράδυ.
Όλη η υπόλοιπη ημέρα κυλάει αρμονικά, καλαίσθητα και συγκαταβατικά, έως τις 8.58 το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό.

Ζυγοί και Κριοί, αν περιορίσετε τη βιασύνη, τον ενθουσιασμό χωρίς λογική και τις παρορμητικές ενέργειες και αντιδράσεις, θα απολαύσετε ένα πολύ όμορφο διήμερο.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αντιλαμβάνεστε πως η χαρά δεν είναι κάτι τόσο άπιαστο και μπορείτε να την προσεγγίστε με απλές κινήσεις και καλή διάθεση. Σας περιμένει ένα συναρπαστικό διήμερο, με πολλές επαφές και πολλή διασκέδαση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, μη δίνετε παραπάνω σημασία σε ανθρώπους και καταστάσεις από αυτήν που έχουν. Το πώς θα το διακρίνετε αυτό, είναι θέμα ηρεμίας και χώρου που θα κάνετε μέσα σας διώχνοντας τις μικρόψυχες σκέψεις.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, μην είστε τόσο αρνητικοί αν κάτι δεν γίνεται όπως θέλετε. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην φέρεστε εγωιστικά. Κάποιοι άλλοι έχουν ανάγκη το χαμόγελό σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved