Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/6 έως 21/6

Σελήνη στον Λέοντα – Η αισιοδοξία κάνει θαύματα, ο αρνητισμός τα ματαιώνει

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/6 έως 21/6

Ένα εντυπωσιακό Σ/Κ μας περιμένει, λαμπερό, αισιόδοξο, διασκεδαστικό και δραστήριο, με τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα σήμερα 19/6 στις 9.42 το πρωί.
Η μέρα ως το απόγευμα κυμαίνεται σε ρυθμικούς τόνους, αισθανόμαστε πως κάτι θέλουμε να κάνουμε που θα περιλαμβάνει την πολυτέλεια της αίσθησης του φαντασμαγορικού. Συμπεριφερόμαστε και πράττουμε σαν αυτοκράτορες σε καλή διάθεση που νοιάζονται να προσφέρουν ένα δώρο στο λαό τους.
Στις 10.36 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ερμή κλείνει την ημέρα με έναν επικοινωνιακό ανεμοστρόβιλο, κανονίζοντας ραντεβού, ψυχαγωγικές συναντήσεις και οτιδήποτε ευφάνταστο και δημιουργικό.

Στις 20/6 στις 10.58 το πρωί η συνάντηση με την Αφροδίτη μας κάνει νεύμα για την έναρξη ενός υπέροχου Σαββάτου, γεμάτο ικανοποίηση, όμορφες συναναστροφές, απολαύσεις, ερωτικότατη διάθεση και ανάγκη για πληρότητα, που εκτελείται άμεσα.
Στις 11.36 το βράδυ η σύνοδος με τον Δία συνεχίζει την πρωινή διάθεση και εντολή και κορυφώνει με το βράδυ αυτό μια ημέρα όασης και πανηγυρισμών ενάντια στη μιζέρια και στην κατήφεια. Ακόμα και η υπερβολή μοιάζει με χαριτωμένη αβρότητα, ενώ τα προβλήματα συρρικνώνονται, δίνοντας τη θέση τους στην ελπίδα και την αισιοδοξία.

Η συναρπαστική αυτή μέρα δεν έχει τέλος εφόσον στις 21/6 μόλις 7' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ουρανό βάζει και τη δική του εκκεντρική πινελιά που απελευθερώνει κάθε δισταγμό και στεγανό. Το μενού έχει εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες, ερωτική διάθεση, νέες γνωριμίες και απελευθέρωση από πίεση και άγχος.
Στις 3.55 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Άρη ανοίγει την Κυριακή με αμείωτη δραστηριότητα και διάθεση, η ενέργεια και ζωτικότητά μας χτυπάνε κόκκινο και μπορούμε να ασχοληθούμε και με οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει σπίτι μας ή στο μυαλό μας.

Στις 7.09 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Κρόνο είναι η μόνη σκοτεινή στιγμή της ημέρας αλλά και του διημέρου, διότι κάποιοι προσγειώνονται απότομα, επιτρέποντας ξανά σε απαισιόδοξες σκέψεις να εισχωρήσουν στο περιβάλλον που βρίσκονται. Αντί να παραδίνονται όμως τόσο εύκολα ας σκεφτούν πώς να ισχυροποιήσουν τη θέση τους και να περάσουν την τάξη μια και καλή.

Στις 8.00 το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο την ίδια ακριβώς στιγμή με τον Ήλιο και γρήγορα η θλίψη δίνει τη θέση της σε αναλύσεις, με σκοπό την καταγραφή εκκρεμοτήτων και την άμεση διευθέτησή τους.

Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Υδροχόοι, ξεχάστε τα όλα και ζήστε αυτό το διήμερο που είναι πλασμένο για εσάς. Χαρείτε, διασκεδάστε, τολμήστε, ερωτευτείτε, ερωτοτροπήστε, δημιουργήστε και προπαντός δώστε χώρο στη θετική σκέψη.

Σκορπιοί και Ταύροι, ακόμα και αν αισθάνεστε υπόλογοι σε κάτι ή σε κάποιους, ακόμα και αν μέσα σας ζορίζεστε για οτιδήποτε, το διήμερο αυτό θα σας κάνει να χαρείτε και να ανακουφιστείτε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αφήνεστε στις πρωτοβουλίες των άλλων, δεν φέρνετε αντιρρήσεις και τελικά απολαμβάνετε ένα όμορφο διήμερο, ευχαριστώντας για την τύχη σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved