Τα SOS της εβδομάδος, από 19 έως 25 Ιουνίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 19 έως 25 Ιουνίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 19/6 έως 25/6

Όψεις για κάθε γούστο έχει το «μενού» του επταημέρου, ωστόσο δεν θα πρέπει να λησμονήσεις ότι κατά τη διάρκεια του συνεχίζεται το «πρέσινγκ» του Άρη στον Ήλιο. Τα δύο ουράνια σώματα εξακολουθούν να βαδίζουν χέρι-χέρι στην ατραπό του ζωδιακού, κάτι που αυξάνει κατακόρυφα την αγωνιστική διάθεσή σου αλλά και τις εκατέρωθεν διεκδικήσεις. Καλείσαι λοιπόν να συμμετάσχεις σε μικρές ή μεγαλύτερες μάχες και... καλή επιτυχία!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και το τρίγωνο Δία-Ουρανού (Λέων-Κριός, 20η μοίρα), που «κλείνει» με ακρίβεια την Δευτέρα. Όχι πως θα δώσει σώνει και καλά κάτι άμεσα (ουσιαστικά επηρεάζει τον πλανήτη γη όλη αυτήν την περίοδο) αλλά ευκαιρίας δοθείσης να σου θυμίσω τις βασικές κατευθύνσεις του:

Επί προσωπικού, η όψη διαπνέεται από το... σύνδρομο της ξαφνικής όσο και απρόβλεπτης τύχης. Συνήθως ο Δίας δεν βάζει ως προϋπόθεση την δική σου προσπάθεια ή συμμετοχή, απλά σου δίνει κι αν θες το παίρνεις... Αυτήν την τύχη καλείσαι να αξιοποιήσεις, όπως επίσης και την ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι άμεσα σε νέα δεδομένα. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές που μπορεί να σε ωφελήσουν, κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν δείξεις... προθυμία!

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 26η μοίρα του ζωδίου τους.

Σε συλλογικό επίπεδο η όψη εμπλέκεται στα ... πάντα, διατηρώντας το ρηξικέλευθο πνεύμα της. Γεγονός είναι ότι έχει αποδειχθεί πολύ πιο αποδοτική στον επιστημονικό τομέα (ανακαλύψεις, εφευρέσεις κλπ), αφού στον κοινωνικό συχνά δεν... παραλείπει να συνδράμει στην δημιουργία καταστάσεων ή την σύσταση φορέων με μάλλον ακραία χαρακτηριστικά.
Μην ξεχνάς ότι η «επαναστατικότητα» του Ουρανού, την οποία τροφοδοτεί πλουσιοπάροχα ο Δίας, ιδεολογικά μπορεί να είναι «διπλής όψεως», τόσο δηλαδή σε μια προοδευτική ,όσο και σε μια αντιδραστική κατεύθυνση.
Μια ακόμη πιθανή δυσάρεστη παρενέργεια της όψης είναι τα αεροπορικά δυστυχήματα.

Ας δούμε τώρα όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονική σειρά.

Την Κυριακή, ο Ερμής τριγωνίζεται με την Δήμητρα (Δίδυμοι-Υδροχόος, 8η μοίρα), προσδίδοντας έναν άλλο «αέρα» στην επικοινωνία σου.

Εφαρμογές: Διάδοση, προώθηση, διαφήμιση. Δημοσιοποίηση. Οφέλη από μια συνεργασία. Μια νομική πράξη-συμφωνία. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορά αξεσουάρ.
SOS: Ανάλωση σε κουτσομπολιά και υποθέσεις άνευ ουσίας. Παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Παρθένους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/5, 6/9 και 5/1 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον τροπικό Ουρανό, χρωματίζοντας την καθημερινότητα σου με μπόλικες «εξωτικές» πινελιές.

Εφαρμογές: Μια νέα, όσο και απρόβλεπτη γνωριμία. Επιλογές που διαφέρουν και ξεχωρίζουν. Αγάπη στο διαφορετικό ή το μοντέρνο. Μια πρωτότυπη σύλληψη ή παρουσίαση. Μια ευχάριστη έκπληξη. Αγορά σπάνιων ή πολύ ιδιαίτερων ειδών. Αλλαγή εμφάνισης. Υποστήριξη ή συμπαράσταση από ξένους.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Εκκεντρικότητα, πρόκληση. Προβλήματα με οικείους.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους αλλά και τους Κριούς, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/4, 12/10 και 10/1 αντίστοιχα.

Σε μια διαφορετική κατεύθυνση κινείται το επίσης «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον τροπικό Ήλιο και την αστρική Έριδα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 29η μοίρα). Εδώ τονίζονται περισσότερο θέματα σχετικά με την εργασία ή την υγεία σου αλλά και οτιδήποτε αναφέρεται στον μικρόκοσμο.

Εφαρμογές: Ο μικρόκοσμος στο προσκήνιο. Οργάνωση, ταξινόμηση, Ενασχόληση με λεπτομέρειες. Ειδίκευση, κερματισμός. Ανάλυση, συνειδητοποίηση, Τεχνικός εξοπλισμός, γραμματειακή υποστήριξη. Ενδιαφέροντα σχετικά με την ψηφιακή τεχνολογία. Νανοτεχνολογία. Ιατρικές εφαρμογές, μικροβιολογία. Ρυθμίσεις για εργασιακά θέματα.
SOS: Γραφειοκρατία, υπερβολική σχολαστικότητα, «κόλλημα».

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους αλλά και τους Κριούς, Ζυγούς, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 13/4, 16/10, 22/12 και 19/3 αντίστοιχα.

Την Τρίτη τα πράγματα δείχνουν να... αγριεύουν κάπως, αφού κλείνει με ακρίβεια ένα ακόμη «κρυφό» τετράγωνο, αυτήν την φορά ανάμεσα στον τροπικό Άρη και την αστρική Έριδα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 29η μοίρα).

Εφαρμογές: Απολύμανση, εξόντωση μιας εστίας μικροβίων. Εργασιακές κατακτήσεις. Μια σκληρή αλλά και αποδοτική εργασία. Χρήση βαρέων μηχανημάτων, τεχνικές εργασίες. Στρατιωτικές ασκήσεις.
SOS: Προσβολή από ένα πολύ επιθετικό μικρόβιο. Κίνδυνος για την δημόσια υγεία. Αναταραχή στον ιατρικό κλάδο. Εργασιακή σύγκρουση, απόλυση. Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα. Δυστύχημα σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Φωτιά-έκρηξη σε παραγωγική μονάδα. Στρατιωτική ένταση, αμόκ, κίνδυνοι για τους ένστολους. Αστοχία υλικού σε μικρά εξαρτήματα ή σε ψηφιακές εφαρμογές.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες αλλά και τους Ζυγούς ή Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 16/10 και 19/3 αντίστοιχα.

Την Τρίτη προς Τετάρτη, ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 10η μοίρα), πριμοδοτώντας την έμπνευση και την διαίσθηση σου.

Εφαρμογές: Έμπνευση, διαίσθηση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Εμψύχωση. Ένα μήνυμα «από το υπερπέραν», ένα προφητικό όνειρο. Χαλάρωση, ύπνος. Απόκρυψη μιας δυσάρεστης λεπτομέρειας. Μακιγιάζ, καμουφλάζ. Τυχαία ανεύρεση ενός αντικειμένου ή εγγράφου. Ενασχόληση με την θρησκεία. Ανθρωπιστική δράση.
SOS: Ακύρωση δραστηριοτήτων. Απάτη, αυταπάτη. Κλοπή, παραχάραξη. Λαθρεμπόριο. Δεισιδαιμονία, υπερβολική αφέλεια. Παρασιτισμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/5, 7/8, 6/11 και 5/2 αντίστοιχα.

Την Πέμπτη, ο αστρικός Ερμής σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την τροπική Αφροδίτη (Ταύρος-Λέων, 17η μοίρα), προδιαγράφοντας μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα. Η συγκεκριμένη όψη είναι μάλλον σπάνια, οπότε έχεις ένα λόγος παραπάνω για να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο!

Εφαρμογές: Καλή παρέα, όμορφες στιγμές, διασκέδαση, παιχνίδι. Θεάματα και ακροάματα. Διακόσμηση, χορός, τραγούδι. Ποικίλες αγορές.
SOS: Υπερβολική ελαφρότητα ή έλλειψη ουσίας.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Υδροχόους αλλά και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/11.

Την ίδια ημέρα η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την τροπική Έριδα (Καρκίνος-Κριός, 23η μοίρα), επηρεάζοντας θετικά τα εργασιακά σου αλλά και οτιδήποτε αφορά στην φροντίδα του σώματος σου.

Εφαρμογές: «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, ανεύρεση εργασίας. Μια σχέση στο χώρο εργασίας. Φροντίδα του σώματος, φυσικά καλλυντικά, κρέμες. Πλαστική χειρουργική. Αγάπη στα ζώα. Παροχή υπηρεσιών με αμοιβαίο όφελος. Γραμματειακή υποστήριξη. Τακτοποίηση, καθαριότητα, νοικοκυριό.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Λέοντες, Παρθένους, Υδροχόους αλλά και Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 13/4, 16/7, 16/10 και 13/1 αντίστοιχα.

Η λίστα των όψεων του επταημέρου κλείνει με ένα ακόμη «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον αστρικό Ήλιο και τον τροπικό Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 10η μοίρα). Ευκαιρία να χαλαρώσεις λοιπόν, να εμψυχώσεις ή να εμψυχωθείς και να αφεθείς στις βουλές του ανώτερου εαυτού σου.

Εφαρμογές: Πίστη, όραμα, αισιοδοξία. Κρυφή προστασία, φύλακας άγγελος. Μια κατά λάθος επιτυχία. Απόκρυψη ενοχλητικών λεπτομερειών, καμουφλάζ. Έμπνευση, φαντασία. Προσευχή, διαλογισμός. Ένα θαύμα. Καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Επικοινωνία με τον «εσωτερικό εαυτό».
SOS: Πλάνη, λάθος, απάτη, παραμύθιασμα. «Πολύ καλό για να είναι αληθινό». Ακύρωση δραστηριοτήτων. Παρασκήνιο, δολοπλοκία, απιστία. Παιχνίδια κατασκόπων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 25/6 και 28/12 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved