Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17/6 έως 19/6

Ημέρα ανεξαρτησίας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17/6 έως 19/6

«Θεέ μου τι ομορφιά τι φως, της γειτονιάς μας ο τρελός.
Γλυκαίνεσαι να τον ακούς, να 'χαμε ακόμη άλλους δύο τέτοιους τρελούς»

Ο Ουρανός πήρε το όπλο του και καταλαβαίνεις πια ότι δεν πάει άλλο.

Σε θεωρούν δεδομένο και η ιδιαιτερότητα σου αγνοείται συστηματικά.
Έχουν φαγωθεί όλοι να σε φέρουν στα μέτρα τους. Άλλος σε κονταίνει, άλλος σε φαρδαίνει μα όπως κι αν το δεις το κοστουμάκι που πάνε να σου φορέσουν θυμίζει εκείνα με τις οριζόντιες ρίγες, άσε τα συνοδευτικά αξεσουάρ... Χειροπέδες και σιδερένιες μπάλες... ανταγωνίζονται για να σε κατακτήσουν! Σκέτη πασαρέλα στον Κορυδαλλό κι όλα αυτά στο όνομα της τάξης και της εύρυθμης λειτουργίας των πραγμάτων. Στο όνομα της «λογικής» και της εξουσίας τους.

Σου λένε άλλαξε μυαλά γιατί δεν θα έχεις το άλφα, ότι θα στερηθείς το βήτα και πιστεύουν ότι μπορούν να σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί. Στις αντιρρήσεις σου απαντούν με συγκαταβατικά γελάκια κι αν τους βάλεις δύσκολα σου κουνάνε το δάχτυλο: Ντα ντα... Κακό παιδί!
Νομίζουν ότι είσαι σαν κι αυτούς. Ότι οι αντιστάσεις σου υπάρχουν μόνο και μόνο για να ανεβάσεις την τιμή της εξαγοράς σου κι ότι τελικά στην ζυγαριά σου θα βαρύνει περισσότερο η απειλή από την ελπίδα.

Σε προκαλούν και σε οδηγούν στα άκρα, πιστεύοντας ότι δεν θα τα ξεπεράσεις. Ότι «θα πρυτανεύσει η λογική».
Μα δεν ξέρουν ότι οι ημέρες της βασιλείας τους είναι μετρημένες. Ότι το «πλοίο των τρελών» πιάνει λιμάνι, σκορπίζοντας τον πανικό.

Εσύ θέλεις να αναπνέεις ελεύθερα πάση θυσία κι αυτήν την «τρέλα» είναι που φοβούνται. Τρέμουν μην την μεταδώσεις κι αλλού, καταστρέφοντας μια για πάντα τα σχέδια τους.

Μην διαψεύσεις τον τρόμο τους.
Εξ άλλου είναι απίστευτα διασκεδαστικό να ρολάρεις ως «της γειτονιάς μας ο τρελός»!

Σήκωσε το λάβαρο της ανεξαρτησίας σου απέναντι σε όλους και όλα που σε προτρέπουν να υποταχθείς και να συναινέσεις στις αλυσίδες σου. Δώσε τους να καταλάβουν ότι οι ημέρες του «yes men» πέρασαν ανεπιστρεπτί. Ότι ο «τρελός» τα έχει τετρακόσια...

Και μην διστάσεις να ξεκινήσεις από τον εσωτερικό σου εχθρό. Το πνεύμα της βολής και του συμφέροντος σου, που πάντα σε καλεί να συμβιβαστείς «για να έχεις την ησυχία σου». Μια ησυχία νεκρική από την στιγμή που έχεις απεμπολήσει κάθε δικαίωμα σου στην ελεύθερη έκφραση σου.

Μην φοβάσαι λοιπόν να βουτήξεις στην ζωντανή αλήθεια σου. Αυτή είναι που σε τρέφει ψυχικά και πνευματικά, αυτή είναι που σε κάνει υπερήφανο και σου επιτρέπει να κοιτάζεις τον εαυτό σου κατάματα χωρίς να ντρέπεσαι.

{youtube}12tbvSLbNu8{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved