Οικονομικές προβλέψεις, από 15/6 έως 17/6

Μπορεί να ωφεληθείς τα μέγιστα από τις αλλαγές ή τις ανατροπές στο οικονομικό πεδίο

Οικονομικές προβλέψεις, από 15/6 έως 17/6

Νέες προκλήσεις και... περιπέτειες!

Βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα παίζονται! Αυτό κατ' αρχήν σημαίνει πως δεν μπορείς να υπολογίζεις σε «βέβαια» έσοδα, αφού ακόμη και οι σταθερές πηγές σου ενδέχεται να... στερέψουν. Από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την δυνατότητα να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αυξάνοντας κατά πολύ το εισόδημα σου. Αντικειμενικά λοιπόν, θα έχεις περισσότερες και ουσιαστικές ευκαιρίες αν δράσεις στα πλαίσια του «επιχειρείν» ή στη λογική του «κτυπάω και φεύγω».
Φυσικά αν είσαι τυχερός, μπορεί να ωφεληθείς τα μέγιστα από τις αλλαγές ή τις ανατροπές στο οικονομικό πεδίο, ωστόσο ξέρεις κι εσύ ότι η τύχη βοηθά συνήθως τους ισχυρούς.

Και δεν σου γράφω μόνον για το τρέχον τριήμερο αλλά για όλα όσα πρόκειται να συμβούν μέσα στις επόμενες τριάντα ημέρες, οι οποίες γενικότερα είναι κρίσιμες και καταλυτικές όχι μόνον σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, να έχεις κατά νου ότι θα σου προκύψουν αναγκαία μαστορέματα κι εδώ βέβαια μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα, αν είσαι σε θέση να ασχοληθείς εσύ ο ίδιος με αυτά. Όσον αφορά τις αγορές σου για τις επόμενες τρεις ημέρες καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε εύθραυστο, αφού είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το... κλάψεις!
Αντίθετα, ευνοούνται οι αγορές μηχανημάτων κι εργαλείων.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved