Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13/6 έως 16/6

Από τα αλώνια στα σαλόνια

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13/6 έως 16/6

Ξέρεις ότι ο Άρης σε έχει πάρει στο κατόπι και δεν θα ησυχάσει αν δεν του... κάτσεις. Σε προκαλεί διαρκώς με τις αντρουά επιλογές του, θέλει να σε ρίξει στο μαρμαρένιο αλώνι για να αγωνιστείς με τον Χάρο, τον Ηρακλή, τον Θησέα, τον Χαλκ, την ξαδέλφη σου την Ασπασία, τον θείο σου τον Άκη, τον μπάρμπα Στρουμφ κι όποιον άλλο του κατέβει στην κεφάλα του.
Σου λέει, θα τα λύσεις όλα εδώ και τώρα, δεν σηκώνω αναβολές... Κι αν δεν έχεις διαφορές θα σου βρω εγώ!.

Ευτυχώς όμως, έχεις στο πλάι σου την Αφροδίτη και την Δήμητρα. Για εκείνες όλα αυτά είναι too much, δεν ανταποκρίνονται ούτε στο ήθος ούτε στην ανατροφή τους και βέβαια καμιά τους δεν σκοπεύει να γίνει μια Μεσαλίνα που χαίρεται, βλέποντας το αίμα των μονομάχων να κυλάει. Βέβαια η Αφροδίτη είναι λίγο επιρρεπής σε τέτοιου είδους βαρβαρότητες από την εποχή του περιβόητου μήλου και της Τροίας αλλά η θετική επιρροή της Δήμητρας την φέρνει στα συγκαλά της. Τελικά, από την αρένα, προτιμούν τα σαλόνια κι αν είναι να τσουρουφλιστούν, από μια «καυτή» πραγματικότητα, χίλιες φορές να σιγοψήνονται κάτω από τον ήλιο.

Σου λένε, λοιπόν: Άσε τον θείο και πιάσε τις παραλίες... Τα beach bar και τους μεζέδες δίπλα στο κύμα. Τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες που πάντα σου δίνουν μια καλή αφορμή για να γνωρίσεις κόσμο. Έ, άσε κάτω την καρέκλα ανάγωγε!

Τι κι αν ο Άρης βρίσκεται παντού; Πάντα μπορείς να τον εξευμενίσεις. Να γνωριστείς καλύτερα με τον τυπάκο που τινάζει την πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου και την κυριούλα που ξέμεινε από σιωπή και δεν βάζει γλώσσα μέσα της. Με τον πενηντάρη μαντράχαλο που παίζει ρακέτες παριστάνοντας τον Τζόκοβιτς και θα τον προσέξεις θέλεις δεν θέλεις, όταν σου στείλει συστημένο το μπαλάκι του. Τι άνδρας θεέ μου! Άρπα μια κατακέφαλα για να σου μείνει αξέχαστος... Με τους ταβλαδόρους που κοπανάνε τα πούλια σαν σφυριά για να δώσουν ρυθμό στα νεύρα σου. Ακόμη και με τον καλό Αζώρ που μοιάζει με φλοκάτη και τινάζεται για να σε δροσίσει. Αχ, τι χαριτωμένο!

Μπορεί να θέλεις την ησυχία σου, μα αρχίζουν να σε βασανίζουν θεμελιώδη υπαρξιακά ερωτήματα. Όλα αυτά είναι απλές γαϊδουριές ή μήπως επίμονες συμπτώσεις με νόημα;
Που ξέρεις... Μια αθώα παρεξήγηση, ένας καφές, το λάδι μαυρίσματος ή ένα ταπεινό τσιγάρο μπορεί να γίνει το διαβατήριο σου για να φύγεις από την χώρα της μοναξιάς σου κι ας κινδυνέψεις να γίνεις φλαμπέ. Εξ άλλου τι το θες το μαλλί μέσα στο κατακαλόκαιρο; Κύριε πυρπολητά, μου δίνετε τη φωτιά σας παρακαλώ;

Μπαίνεις στη θάλασσα για να δροσιστείς και να χαλαρώσεις. Ακούς τον ήχο του τηγανίσματος καθώς το νερό τσιρτσιρίζει πάνω στην καυτή –έως και καμένη- κορμάρα σου. Στέκεις αναποφάσιστος: Να βουτήξω ή να μην βουτήξω; Ακριβώς δίπλα σου ένα τροφαντό πιτσιρίκι δίκην Αρχιμήδη μελετά τους νόμους της υδροστατικής. Το εκτόπισμα του ισούται με την ψυχρολουσία σου. Μπλουμ!

Κολυμπάς γοργά για να ξεφύγεις από τον Άρη της παραλίας, μα στα βαθιά σε περιμένει ο δίδυμος αδελφός του. Διασχίζεις ένα δάσος από κουπιά, μπρατσάκια, σαμπρέλες κι αλλεπάλληλα πεδία βολής. Ελίσσεσαι σαν νεροφίδα ανάμεσα σε φρίσμπι, μπάλες, πατητές και ουρλιαχτά λυσσασμένων λουομένων και καταφέρνεις να φτάσεις στην πολυπόθητη σημαδούρα της ειρήνης σου. Τύφλα να 'χει η Φόρμουλα 1...Να κι ένα τζετ σκι που περνά ξυστά από το κεφάλι σου. Όμως χαμογελάς ξέροντας πια ότι όλες αυτές οι αβρότητες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε νέες γνωριμίες... ίσως στην πολυπόθητη, την μια και μοναδική που αναζητάς εδώ και χρόνια.
Και μια τσούχτρα έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Μια σέλφι, μέχρι να φέρει και τις φίλες της...

Είναι φως-φανάρι ότι σε θέλουν τόσο πολύ και δεν μπορούν να συγκρατηθούν, δοκιμάζοντας μέσα στην απελπισία τους κάθε τρόπο προσέγγισης. Κι αυτό βέβαια το χρωστάς στο σεξ απήλ σου, που με τις ευλογίες της Αφροδίτης και της Δήμητρας έγινε ανίκητο, ανυπέρβλητο...

Φαντάζεσαι ήδη τον εαυτό σου στεφανωμένο με το πρώτο βραβείο των καλλιστείων και ενδεδυμένο με την τελευταία λέξη της μόδας.
Τον βλέπεις να ανεμίζει σε σαλόνια περιφέροντας την επωφελή ελαφρότητα του. Να γίνεται περιζήτητος από τις Μπαχάμες και το Μπαλί μέχρι τις φαβέλες του Ρίο. Ένα καλό συμβόλαιο θες για να πιάσεις την καλή κι ευτυχώς που ο Ερμής γύρισε ορθόδρομος και δεν θα σου πάει κόντρα.

Επιστρέφεις στην ξαπλώστρα σου, με το χαμόγελο της επιτυχίας στα χείλη σου κι έναν αχινό καρφωμένο στη φτέρνα σου. Πω, πω, δέκα αναπάντητες και είκοσι οκτώ μηνύματα, ποιον να πρωτοπρολάβεις... Αλλά έτσι γίνεται με τις φίρμες, θα το συνηθίσεις σιγά-σιγά! Στο κάτω-κάτω τι θέλει πάλι αυτός ο Ομπάμα;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved