Τα SOS της εβδομάδος, από 12 έως 18 Ιουνίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 12 έως 18 Ιουνίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 12/6 έως 18/6

Από τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου, ξεχωρίζουν η σταδιακή επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία, η είσοδος του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό αλλά πολύ περισσότερο η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία γίνεται την Τρίτη 16/6 και προμηνύει συγκρούσεις, ρήξεις αλλά και καινοφανείς εξελίξεις μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Ξεκινώντας από το τελευταίο είναι όντως ανησυχητικό το ότι διεθνώς διαμορφώνεται ένα πολεμικό κλίμα, που μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Αυτό φυσικά αναφέρεται και στην πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδος με τους δανειστές της, οι οποίες φαίνεται να συνοδεύονται από ένθεν κακείθεν αναταράξεις.
Και βέβαια είναι σημαντικό το ότι η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη γίνεται στον 2ο γενέθλιο οίκο της χώρας, στον τομέα δηλαδή των οικονομικών, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μιας απότομης... στροφής. Εδώ πάντως, μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά η παρουσία του Δία στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης, μια θέση που πριμοδοτεί βοήθειες και λύσεις, απ' όπου κι αν προέρχονται.

Επί προσωπικού, η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει πρωτίστως τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) ιδιαίτερα όσες και όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 16/6, 18/9, 17/12 και 15/3 αντίστοιχα.

Όσον αφορά στον Κρόνο, θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι και τις 17/9, επιβάλλοντας διορθωτικές κινήσεις σε θέματα που άπτονται των οικονομικών αλλά και της (παγκόσμιας) διαπλοκής. Και σε αυτό το διάστημα αξίζει να σημειωθεί το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον Δία στις αρχές Αυγούστου, μια όψη ικανή να τροφοδοτήσει μια χρηματοπιστωτική κρίση μεγάλων διαστάσεων.

Τέλος, ο ορθόδρομος Ερμής αναμένεται να βάλει τέλος σε καθυστερήσεις ή μπλοκαρίσματα που προβλημάτισαν στο αμέσως προηγούμενο διάστημα.

Ας δούμε όμως, όλες τις πλανητικές όψεις του επταημέρου με χρονική σειρά:

Την Πέμπτη, ο τροπικός Άρης σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Πλούτωνα (Δίδυμοι-Τοξότης, 21η μοίρα), φέρνοντας στην επιφάνεια ποικίλες «βρωμιές».

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, διάτρηση, διείσδυση. Αποκάλυψη παρανομιών, καταπολέμηση του κακού. Σεξουαλική υπερδιέγερση. Πολεμικές τέχνες. Αποχετευτικές εργασίες.
SOS: Βρωμιά που βγαίνει στην επιφάνεια. Κακόβουλη ή εγκληματική δράση, υπονόμευση. Βομβιστικές επιθέσεις. Υποχώρηση εδάφους, βούλιαγμα. Άγρια ένστικτα. Ένα σοβαρό δυστύχημα στα ΜΜΜ.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Σκορπιούς, Τοξότες αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/7 και 5/1 αντίστοιχα.

Την Πέμπτη προς Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 21η μοίρα), συμβάλλοντας μεταξύ άλλων στην ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών αλλά και του πατριωτισμού.

Εφαρμογές: Ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. Αναδρομή στο παρελθόν. Ιστορία, Αρχαιολογία. Παραδοσιακές εφαρμογές. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Συνάντηση με πρεσβυτέρους. Ανεύρεση θαμμένων ή κρυμμένων παλαιών αντικειμένων. Αντίκες. Ομογενοποίηση. Πατριωτισμός.
SOS: Υπερβολική εσωστρέφεια, κλείσιμο, «αυτισμός». Εξάρτηση από το παρελθόν. Οικογενειοκρατία. Φόβος για το νέο ή το ξένο. Σωβινισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/8 και 16/2 αντίστοιχα.

Το Σάββατο γίνεται με ακρίβεια η σύνοδος της αστρικής Δήμητρας με τον τροπικό Πλούτωνα (15η μοίρα Αιγόκερω), μια όψη σχετικά μακράς διάρκειας επιρροής, που αναμένεται να αφήσει το στίγμα της σε συνεργασίες, νομικές υποθέσεις αλλά και τις πολιτικές διεργασίες.

Εφαρμογές: Μια οικονομική συμφωνία. Κέρδη από ζημιές άλλων. Αποκάλυψη και δημοσιοποίηση παρανομιών Αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού. Συμμετοχή σε μια κρυφή οργάνωση ή συμμαχία. «Συνεργασία με τον διάβολο», προκειμένου να επιτευχθεί ένας μεγάλος στόχος. Μυστική διπλωματία. Απόλυτη πίστη σε ένα ιδανικό, πολιτική στράτευση. Πολιτική αναγέννηση, ξεκίνημα από το μηδέν. Ξεσκέπασμα ενός δικτύου κατασκοπίας ή μιας εγκληματικής οργάνωσης. Σεξ απήλ που κερδίζει.
SOS: Υπονόμευση, χειραγώγηση, κατευθυνόμενες εξελίξεις. «Στημένη» διαπραγμάτευση. Μια εκβιαστική συνεργασία. Το τέλος μιας συνεργασίας. Τρομοκρατία, Συμμετοχή στο οργανωμένο έγκλημα. Στήσιμο ενός παράνομου δικτύου, διαπλοκή. Μαφιόζικες πρακτικές. Μια δυσβάστακτη νομική δέσμευση. Μια καταστροφική δικαστική απόφαση. Κλείσιμο ενός μέσου ενημέρωσης. Μια καταστροφή μεγάλης κλίμακας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1/8 και 29/1 αντίστοιχα.

Την Κυριακή, κλείνει με ακρίβεια μια ακόμη σύνοδος, αυτή του Ήλιου με τον Άρη στην 24η μοίρα των Διδύμων, μια όψη που μπορείς να εκμεταλλευτείς με άμεση δράση και επιτάχυνση των εξελίξεων.

Εφαρμογές: Ενεργειακή φόρτιση. Δράση, ανάληψη πρωτοβουλιών αγωνιστικό πνεύμα. Φιλότιμο, ηρωισμός. Μια αποφασιστική διεκδίκηση, μια νίκη. Γρήγορη διεκπεραίωση. Γυμναστική, σπορ.. Σεξουαλική έλξη.
SOS: Εγωισμός, γινάτι, οξύς ανταγωνισμός. Αυθαιρεσίες, «τσαμπουκάδες», εριστική διάθεση, επιθετικότητα. Αυτοδικία, βία. Ατυχήματα πάσης φύσεως. Οξύς πόνος, πρήξιμο, υψηλός πυρετός. Θυμός, πολλά νεύρα. «Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους και Τοξότες.

Την Δευτέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει μια αντίθεση με την Δήμητρα (Λέων-Υδροχόος, 9η μοίρα) χρωματίζοντας ευχάριστα την καθημερινότητα σου.

Εφαρμογές: Εξομάλυνση σχέσεων. Νέες γνωριμίες, διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, γνωριμία με αξιοσημείωτους ανθρώπους. Ενδιαφέροντα σχετικά με την ομορφιά, την μόδα και θέματα life style. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Κοινωνικές εκδηλώσεις, γκαλά, δεξιώσεις. Σκέρτσο, νάζι
SOS: Αποκλειστική ενασχόληση με τις ζωές... των άλλων! Ματαιοδοξία, ναρκισσισμός. Μια παράλληλη σχέση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/7 και 6/1 αντίστοιχα.

Ωστόσο την ίδια ημέρα η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει μια αντίθεση με τον τροπικό Πλούτωνα (Καρκίνος-Αιγόκερως, 15η μοίρα), προσδίδοντας περισσότερο «βάθος» στην συναισθηματική σου ζωή.

Εφαρμογές: Μια καταλυτική σχέση. Ένας παθιασμένος έρωτας. Σεξουαλική απόλαυση. Οικονομικά οφέλη από απώλειες άλλων. Αποζημίωση, κληρονομιά. Καθαριότητα σε βάθος. Νυχτοπερπατήματα. Θεάματα αγωνίας και μυστηρίου. Gothic τάσεις. Αγορά «καυτών» εσωρούχων ή ενδυμάτων. Sex toys. Μια ριζική αλλαγή στη διατροφή.

SOS: Αίσθηση απώλειας, πένθος. Το τέλος μιας σχέσης. Ζήλεια, φθόνος. Ένα μοιραίο πάθος. Πορνεία, πορνογραφία. Δερματικά προβλήματα, πύον. Σήψη, βρωμιά. Συναισθηματική χειραγώγηση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/7 και 6/1 αντίστοιχα.

Την Τρίτη, όπως ήδη σημείωσα, γίνεται η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία «σφραγίζεται» από τις δύο ανατρεπτικές όψεις που την ακολουθούν:

Την Τετάρτη, ο Ήλιος σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Ουρανό (Δίδυμοι-Ιχθύες, 26η μοίρα), συμβάλλοντας σε αλλαγές και ανατροπές των μέχρι τώρα δεδομένων.

Εφαρμογές: Αλλαγή, αναθεώρηση. Μια ευχάριστη έκπληξη ή ανατροπή. Διαφοροποίηση. Οφέλη από μια ιδιαίτερη ή σπάνια επιλογή. Η εξαίρεση που βεβαιώνει τον κανόνα. Βοήθεια από ξένους. Γόνιμες επαφές με «απλησίαστους» ή πολύ ιδιότροπους τύπους. Ενδιαφέροντα σχετικά με την Πολιτική και την Κοινωνία. Ενασχόληση με «προχωρημένα» θέματα. Διάστημα, πτήση.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Έντονη παραξενιά, ιδιοτροπία. Διατάραξη σχέσεων «άνευ λόγου και αιτίας». Υπέρβαση δεοντολογίας, ακρότητες, προκλήσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Παρθένους ή Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/9 και 16/3 αντίστοιχα.,

Την Πέμπτη είναι η σειρά του Άρη να «κλειδώσει» το τετράγωνο του με τον αστρικό Ουρανό (Δίδυμοι-Ιχθύες, 26η μοίρα), ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις ανατρεπτικές τάσεις.

Εφαρμογές: Ένας επιτυχημένος αιφνιδιασμός. Επανάσταση, απελευθέρωση. Extreme sports. Πτήση.
SOS: Κεραυνός εν αιθρία. Πτώση από ψηλά, κίνδυνος στον αέρα. Ένα αεροπορικό δυστύχημα. Μια «ασύμμετρη» απειλή. Τρομοκρατία, ακραία βία. Κατολίσθηση, βομβαρδισμός. Ανταρσία. Θυελλώδεις άνεμοι, τυφώνας, ανεμοστρόβιλος. Επικίνδυνα «ιπτάμενα» αντικείμενα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Παρθένους ή Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/9 και 16/3 αντίστοιχα.,

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved