Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/6 έως 10/6

Σελήνη στους Ιχθύες – Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/6 έως 10/6

Ένα εξαντλητικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 8/6 στις 11.17 το πρωί.
Η εβδομάδα δεν ανοίγει καλά, καθώς στις 12.01 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο μας καταστέλλει και μας αποδυναμώνει ψυχολογικά, γι αυτό θα ήταν προτιμότερο ως το απόγευμα τουλάχιστον να μην πάρουμε κατάκαρδα τυχόν αποτυχίες.
Στις 7.40 το βράδυ το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα κλείνει την ημέρα με σύγχυση, αποδιοργάνωση, παρεξηγήσεις, αναβολές και αναποδιές.
Υπομονή, η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει ό, τι μπορεί κρατήσει τις ισορροπίες.

Στις 9/6 στις 3.56 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν, μπορεί να δώσει τεράστια έμπνευση σε όσους ξενυχτούν, η σκέψη γίνεται δημιουργική, τρυφερή, συγκαταβατική αλλά αν δεν έχουμε να εστιαστούμε κάπου δημιουργικά, αφηνόμαστε στην εξάρτηση και στη λύπη.
Στις 12.36 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα δίνει από το πρωί μια γερή δόση συναισθηματισμού στη μέρα μας, ιδανικό διάστημα ως το μεσημέρι να προσφέρουμε σε όσους μας έχουν ανάγκη και να αφιερωθούμε σε ένα σκοπό.
Στις 6.42 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ήλιο και στις 9.07 το βράδυ το τετράγωνο με τον Άρη προκαλούν άλλο ένα γύρο δυσαρέσκειας, εύκολων διενέξεων, διαπληκτισμών και άγονης επικοινωνίας με τους άλλους, ενώ αυτές τις ώρες ως το βράδυ αισθανόμαστε πολύ καλύτερα κάνοντας διάφορες δραστηριότητες μόνοι μας.

Στις 10/6 στις 2.14 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον δυναμικό Κριό, για ένα διήμερο από εκείνα που τσιμπιόμαστε, για το αν είναι αλήθεια όσα διαδραματίζονται.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, τα γεγονότα σας ξεπερνούν, η διαχείριση δεν είναι εύκολη, γι αυτό μην κινείτε σημαντικά καταστάσεις ή συζητήσεις αυτό το διήμερο. Απομονωθείτε εγκαίρως.

Καρκίνοι και Σκορπιοί, είστε σε μεγάλη εσωτερική διαύγεια, το συναίσθημά σας είναι πηγαίο και η συμπεριφορά σας γλυκιά και δοτική. Μην υποκύψετε σε καμία εριστική πρόκληση.

Αιγόκεροι και Ταύροι νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και πάνω απ' όλα πως δεν χρωστάτε σε όσους επικαλούνται χρωστούμενα πάσης φύσεως. Κινείστε σταθερά και αποφασιστικά.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, δεν επηρεάζεστε από τίποτα δυσάρεστο, διατηρείτε την αισιοδοξία σας και γίνεστε πηγή θετικής ενέργειας. Ακόμα και την πιο ανυπόφορη κατάσταση έχετε τρόπο να την αντιμετωπίσετε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved