Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/6 έως 6/6

Σελήνη στον Αιγόκερω – Μην αυθαδιάζεις όταν μπορείς να είσαι γλυκομίλητος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/6 έως 6/6

Το ολόγιομο φεγγάρι που μας επηρεάζει και αυτό το διήμερο αποκτά άλλη αίσθηση, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 4/6 στις 4.51 τα ξημερώματα.
Η άλλη αίσθηση έρχεται από την άλλη γένους θηλυκού του ζωδιακού, την Αφροδίτη, που θα περάσει στον Λέοντα, αφήνοντας μια αινιγματική υπόσχεση τριγύρω καθώς σαγηνεύει τον Κρόνο.
Το διήμερο αυτό είναι από εκείνα που ενώ δείχνουν άκαμπτες διαθέσεις, σου παραδίνονται άνευ όρων.

Στις 9.04 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι η μοναδική Σεληνιακή όψη της ημέρας που σε συσχετισμό με τις υπόλοιπες μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα ακόμα και χωρίς λόγο.
Η μέρα προσφέρεται για πάσης φύσεως αξιολογήσεις, δημιουργικές ενασχολήσεις που εντείνονται προς το βράδυ και φιλόδοξες διεκδικήσεις που οργανώνονται με πλήρη τάξη.

Στις 5/6 στις 6.06 τα ξημερώματα η σύνοδος με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με τόσο παθιασμένη διάθεση σε ό, τι κάνουμε που είναι σχεδόν αδύνατο να αποτύχουμε να το κάνουμε σωστά.
Στις 1.55 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ουρανό χαλάει πρόσκαιρα το καλά στημένο σκηνικό, αρχίζοντας οι διαφωνίες μεταξύ των αρχιτεκτόνων του.
Οι ώρες ως το απόγευμα είναι άκρως εριστικές, υπάρχουν τάσεις μεγαλομανίας, αριβισμού, υπερέκθεσης και όλα αυτά συνοδεύονται από μια διάθεση να υπερισχύσουμε έναντι των άλλων και όποιος αντέξει. Καθόλου καλές ώρες για διαπραγματεύσεις με συμβιβαστικό σκοπό και πολύ καλές ώρες για να ρισκάρουμε να επιτύχουμε κάτι με αποφασιστικότητα.

Προς το βράδυ όμως αρχίζει να μας περιβάλλει μια ενέργεια αισιοδοξίας και χαράς, που θα ξεδιπλωθεί ακόμα περισσότερο στις 6/6 που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο στις 8.02 το πρωί.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, από τις επιδιώξεις σας λείπει ο αυθορμητισμός και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε αμήχανοι με αποτέλεσμα να γίνεστε επιθετικοί.

Κριοί και Ζυγοί, έχετε έντονη νευρικότητα ειδικά στις 5/6 γι αυτό φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα άρματα στην άκρη. Πόλεμος δεν υπάρχει.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αισθάνεστε αυτά που οι άλλοι θα αισθανθούν αργότερα και γίνεστε οι αγγελιοφόροι ενός συναρπαστικού διαστήματος που ακολουθεί ως το τέλος του μήνα και όχι μόνο. Ονειρευτείτε και πετάξτε στα ύψη.

Παρθένοι, Ταύροι, Ιχθύες και Σκορπιοί, μεγάλη έμπνευση έχετε αυτό το διήμερο, ενώ είστε παραγωγικοί, δημιουργικοί με τις αισθήσεις να λειτουργούν στο φουλ. Ευτυχώς γιατί κάποιοι πρέπει να κρατήσουν τις ισορροπίες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved