Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/6 έως 4/6

Σελήνη στον Τοξότη – Η Πανσέληνος της δημιουργημένης ασάφειας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/6 έως 4/6

Ένα διήμερο στο οποίο δεν χωρά αμφιβολία πως και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε, είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Τοξότη σήμερα 1/6 στις 9.41 το βράδυ.
Στις 11.20 το βράδυ η σύνοδος με τον Κρόνο φέρνει μελαγχολία, πίεση και ανάγκη να φιλοσοφήσουμε τα πράγματα, προκειμένου να βρούμε μια απάντηση. Βράδυ που οι σκέψεις, μας κατακλύζουν.

Στις 2/6 στις 11.27 το πρωί η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή ανοίγει την ημέρα με αναστάτωση και αφηρημάδα, οι υποθέσεις μας τρέχουν γρήγορα, αλλά εμείς μένουμε πάντα πίσω τους και πιεζόμαστε από το χρόνο.
Στις 3.37 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν, θολώνει ακόμα περισσότερο τη λήψη αποφάσεων, ενώ η τάση να πούμε ψέματα για να ξεπεράσουμε καταστάσεις είναι η μόνη που μπορεί να μας ανακουφίσει.
Στις 7.19 το απόγευμα η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, η οποία μας βρίσκει σαν μεθυσμένους τουρίστες κάτω από τον ήλιο που ναι μεν απολαμβάνουν τη ζέστη του, δεν μπορούν όμως να φτάσουν στη θάλασσα για να ξεπεράσουν το μεθύσι τους. Το βράδυ αυτό είναι πολύπλοκο, αφηρημένο, έντονο αλλά και κουραστικό.

Στις 3/6 στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ επιβεβαιώνει πως θέλουμε αλλά δεν μπορούμε να επιτύχουμε τίποτα, οπότε αφηνόμαστε να μας πάρει το ποτάμι των υπαρχουσών συνθηκών και δεδομένων και έτσι όλο και κάτι καταφέρνουμε εκ παραδρομής.
Στις 4.32 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Δία δεν μπορεί να κάνει πολλά στην ώρα που συντελείται παρά μόνο να δώσει μια καλή πάσα στο τρίγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 9.00 το πρωί.
Έτσι, λοιπόν, μπορούμε να σκοράρουμε επιτέλους και ειδικά ως το μεσημέρι να ενεργοποιηθούμε και αποτινάξουμε κάθε τι που μας δεσμεύει και μας κρατά εγκλωβισμένους στα ίδια μονότονα μονοπάτια.
Η μέρα ως το απόγευμα προσφέρεται για κινήσεις ρίσκου, τόλμης και αποφασιστικών ενεργειών, ενώ το βράδυ είναι ιδανικό για να κάνουμε οτιδήποτε μας διασκεδάζει.

Στις 4/6 στις 3.51 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τις φιλόδοξες επιθυμίες μας.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες είναι φανερή η αμηχανία σας, όπως επίσης και η τάση σας να απελευθερωθείτε από αυτήν. Είστε σε συνεχή εγρήγορση, προσέξτε μόνο μην κάνετε κι άλλα λάθη τη στιγμή που ετοιμάζεστε να διορθώσετε τα παλιά.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, σας δίνεται μια ευκαιρία να εξομαλύνετε καταστάσεις, να ισορροπήσετε και να συνειδητοποιήσετε που φταίτε εσείς και που οι άλλοι. Πράξτε ανάλογα με τις διαπιστώσεις σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι εκκρεμότητες είναι ένα βάρος που έχει γίνει ασήκωτο. Διευθετήστε ό,τι γνωρίζετε πως πρέπει να διευθετηθεί και ακόμα και αν δεν έχετε άμεσο αποτέλεσμα θα έχετε κάνει την κίνηση που πρέπει και θα το περιμένετε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved