Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/5 έως 1/6

Σελήνη στον Σκορπιό – Μείνε ανήσυχος γιατί ακολουθεί ανταρσία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/5 έως 1/6

Μια ανάσα πριν την πολυτάραχη ολόγιομη φάση της, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 30/5 στις 12.34 το μεσημέρι.

Το διήμερο αυτό είναι αφιερωμένο στη βαθιά περίσκεψη και σε σκέψεις που προσπαθούν να στοιχηθούν ακόμα και στην πιο εξωστρεφή στιγμή μας.
Στις 7.30 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα είναι η μοναδική όψη της Σελήνης που συνοδεύει όλη την ημέρα, αλλά ας μην ξεχνάμε την απόλυτη συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στους Διδύμους, που κάνει την ημέρα να ξεχωρίζει.
Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτα δεν φαίνεται όπως είναι. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές ακόμα και αν δεν φανούν άμεσα.
Την ημέρα αυτή κρατάμε κάτι μέσα μας, απόλυτα δικό μας γιατί απλά δεν τολμάμε να ρισκάρουμε να το εκφράσουμε.
Η μέρα είναι κάπως βαριά, με τη διαίσθηση να μας καθοδηγεί, ενώ είναι ιδανική μέρα για έμπνευση, δημιουργία, ανακαλύψεις, περιπάτους στη φύση και συλλογή εικόνων μέσα από συζητήσεις.

Στις 31/5 στις 5.40 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα και στις 8.31 το βράδυ το τετράγωνο με τον Δία βγάζουν στην επιφάνεια πολύ δυνατά συναισθήματα, λύπης και χαράς. Βιώνουμε το κάθε τι έντονα και το βράδυ αυτό έχει ένα μυστήριο που μας καθηλώνει. Ωστόσο η υπερβολή μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Την 1/6 ο μήνας ανοίγει με το τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 2.01 το μεσημέρι, όψη που μας κάνει από το πρωί ενεργητικούς ως προς αυτά που φυλάμε μέσα μας.
Λειτουργούμε σαν να περιμένουμε την ευκαιρία να βγάλουμε προς τα έξω όλα όσα μας προβληματίζουν, ήρεμα και χαλαρά, λίγο πριν το ξέσπασμα.

Στις 9.41 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για να φωτίσει όλα τα ανομολόγητα, να μας παρακινήσει να δράσουμε και να συμπεριφερθούμε σαν αλύτρωτοι καταπιεσμένο,ι σε όλους τους τομείς που μας απασχολούν.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε αυτοί που ένα βήμα πριν την τελική ευθεία, αναμετράτε τις δυνάμεις σας σαν να έχει ήδη ξεκινήσει ο αγώνας. Έτσι όμως κουράζεστε και σπαταλάτε πολύτιμη ενέργεια. Χαλαρώστε και κρατήστε αποθέματα.

Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, βιάζεστε να δώσετε ένα σίγουρο τέλος χωρίς να υπολογίζετε βασικές ενδείξεις. Μην επιμένετε σε στομφώδη λόγια και συμπεριφορές και χαμηλώστε λίγο τον πήχη της έπαρσης.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, στην αντίθετη κατεύθυνση εσείς, είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις ή τουλάχιστον έτσι θέλετε να δείχνετε. Οι μέρες που ακολουθούν θα σας δείξουν τα αποτελέσματα της πιθανά επιπόλαιης στάσης σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved