Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/5 έως 30/5

Σελήνη στον Ζυγό – Η αισιοδοξία που χωράει παντού χωρίς να είναι αφέλεια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/5 έως 30/5

Μετά από ένα δύσκολο διήμερο που οι ανατροπές διαδέχονταν η μία την άλλη, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 28/5, μόλις 42 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Στις 3.16 το εξάγωνο με τον Κρόνο δεν μπορεί να επηρεάσει παρά μόνο όσους ξενυχτούν και προσπαθούν να βάλουν τα πράγματα σε μια τάξη.
Στις 2.32 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το πρωί, μας γεμίζει ευδιαθεσία, ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ενώ η διπλωματία ως το απόγευμα πρωταγωνιστεί θριαμβευτικά.
Στις 9.00 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ερμή μας δίνει από το απόγευμα την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τα θέματά μας με ανέλπιστα αποτελεσματικό τρόπο, ειδικά αυτά που είχαν βάση στο παρελθόν και τώρα κινούνται ξανά.
Ιδανικό βράδυ για συζητήσεις και προγραμματισμό από κοινού με αγαπημένα μας άτομα.

Στις 29/5 μόλις 24 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, βοηθά στο να κινητοποιηθούμε, να συντάξουμε μια επιστολή ή οποιοδήποτε κείμενο για κάτι διαδικαστικό, να κλείσουμε εκκρεμότητες και να αισθανθούμε δημιουργικοί και παραγωγικοί.
Στις 7.11 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στις 9.23 το εξάγωνο με τον Δία, ανοίγουν την ημέρα με τάση να γεφυρώσουμε αποστάσεις με άτομα του στενού μας περιβάλλοντος. Νιώθουμε έντονα την επιθυμία να αφήσουμε πίσω ότι δεν προχωράει και να ασχοληθούμε με το μέλλον. Οι ώρες ως το μεσημέρι είναι πολύ ευνοϊκές για όποιον τολμάει να πάρει οποιαδήποτε ρίσκα.
Στις 3.18 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ουρανό εξάπτει ακόμα περισσότερο τη νευρική μας ενέργεια, δεν σταματάμε να απολαμβάνουμε αυτά που θέλουμε, ενώ, αν έχουμε σκοπό να ταξιδέψουμε, να προσέξουμε μην έχουμε ξεχάσει βασικά πράγματα πίσω.
Στις 11.30 το βράδυ το τετράγωνο με την Αφροδίτη μας προτρέπει να απολαύσουμε το βράδυ αυτό, ερχόμενοι κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και να αφεθούμε σε υπερβολές και ίσως και κάποιες μικρές καταχρήσεις.

Στις 30/5 στις 12.34 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό προετοιμάζοντάς μας για την ολόγιομη φάση της που ακολουθεί.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, είστε οι 6 που πρωταγωνιστούν και θα πρωταγωνιστούν συχνά ως το τέλος του μήνα, οι οποίοι αισθάνεστε αισιοδοξία γιατί μέσα στα στραβά που συμβαίνουν, νιώθετε πως δεν είστε μόνοι και βρίσκετε πολύτιμα στηρίγματα.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι χαλαρώστε λίγο και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απαλλαχθεί από έγνοιες και άγχη, κάνοντας κάτι διαφορετικό που θα το χαρείτε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, περιμένετε με υπομονή να στρώσουν τα πράγματα και σε αυτό το διήμερο θα βρείτε χρόνο και ευκαιρίες να καταστρώσετε σχέδια και να ξεκουραστείτε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved