Οικονομικές προβλέψεις, από 25/5 έως 28/5

Από τη μια πλευρά καλείσαι να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν, από την άλλη ίσως χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε πιεστικές διεκδικήσεις άλλων

Οικονομικές προβλέψεις, από 25/5 έως 28/5

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!

Ο ενεργός Άρης μπορεί να σε ευνοήσει... κατάφωρα αν ανήκεις στους τολμηρούς. Θα έχεις δηλαδή την ευκαιρία να πετύχεις ένα σημαντικό κέρδος ύστερα από έναν μάλλον ριψοκίνδυνο χειρισμό. Εδώ, εκ φύσεως προηγούνται η επιχειρηματική δράση και ο... τζόγος!
Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι η συγκεκριμένη εύνοια του πλανήτη δεν είναι για... χόρταση κι αν επιμείνεις πιστεύοντας ότι η τύχη σου «γύρισε» διά παντός, το πιθανότερο είναι να χάσεις πολύ γρήγορα τα κέρδη σου κι... ακόμη περισσότερα!

Γενικότερα, ο πλανήτης «απαιτεί» αγωνιστικό πνεύμα, κάτι που βέβαια έχει διπλή ανάγνωση.
Από τη μια πλευρά καλείσαι να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν ή αυτά που χρειάζεσαι άμεσα με πολλές πιθανότητες επιτυχίας, από την άλλη όμως ίσως χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε πιεστικές διεκδικήσεις άλλων σε βάρος σου.
Εδώ «παίζουν» δυνατά οι νομικές αντιπαραθέσεις αλλά και οι... εκτός νόμου αψιμαχίες για οικονομικά θέματα.

Όσον αφορά στις αγορές σου προηγούνται τα είδη σπορ και τα εργαλεία, ενώ καλό είναι να αποφύγεις ότι σπάει ή σκίζεται εύκολα.

Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό παραπέμπει σε οικονομικές εκπλήξεις και απρόοπτα, ενώ στρέφει την καταναλωτική σου προτίμηση σε εξωτικά ή εξεζητημένα είδη. Μια τέτοια Αφροδίτη προτιμά πάντα τα πολύ ιδιαίτερα προϊόντα, που ξεχωρίζουν, είτε για το στυλ τους, είτα για την σπανιότητα τους. Και βέβαια αξίζει να πειραματιστείς με ένα νέο look.

Στην αρνητική της εκδοχή, η όψη μπορεί να συμβάλει σε οξύτατες διαφωνίες με οικεία πρόσωπα ή σε μια μη αναμενόμενη όσο και δυσάρεστη εξέλιξη σχετικά με μια φαινομενικά σίγουρη παροχή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved