Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/5 έως 20/5

Σελήνη στους Διδύμους – Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/5 έως 20/5

Σε πλήρη εξέλιξη τα γεγονότα με τη Σελήνη στη νέα της φάση να περνάει στους Διδύμους σήμερα 18/5 στις 12.28 το μεσημέρι και όλο και κάτι να μας κάνει να νιώθουμε σαν να τρέχουμε σε διάδρομο του γυμναστηρίου, που ενώ διανύουμε χιλιόμετρα, είμαστε ακριβώς στην ίδια θέση.

Στις 3.49 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Κρόνο επηρεάζει από το πρωί ανασταλτικά, ενώ μας θυμίζει συνεχώς πως δεν μπορούμε να αποφύγουμε αυτό που είναι προκαθορισμένο να συμβεί παρ' όλες τις τυχόν προσπάθειές μας για το αντίθετο.
Πιεστικό διάστημα ως το απόγευμα, ενώ στις 8.26 το βράδυ η σύνοδος με τον Άρη κλείνει το βράδυ μας με ένα αλαλούμ, μέσα στο οποίο δυσκολευόμαστε να κάνουμε κάτι σωστό και να τελειώσουμε κάτι ικανοποιητικά.

Στις 19/5 στις 5.03 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προκαλεί δυσκολία έγερσης από τον ύπνο αλλά μεγάλη έμπνευση σε όσους ξενυχτούν από το προηγούμενο βράδυ, πράγμα πολύ πιθανόν εφόσον υπάρχει έντονη διέγερση.
Στις 11.05 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή που βρίσκεται ήδη σε στάση για την ανάδρομη φορά του, ξεσηκώνει συζητήσεις επί συζητήσεων, ανακινεί θέματα του παρελθόντος, ενώ προκύπτουν και άλλα στην πορεία καθώς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τους άλλους.
Στις 2.23 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Δία ή θα εξομαλύνει τα πράγματα αποσπώντας την προσοχή μας αποκλειστικά σε ότι μας ευχαριστεί ή θα διογκώσει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις οδηγώντας μας σε χάος ως αργά το απόγευμα.
Στις 8.57 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ουρανό κλείνει την ημέρα μας με ένα βράδυ στο οποίο η νευρική ενέργεια που μας περιβάλλει ψάχνει πρωτότυπους τρόπους να διοχετευτεί. Το βράδυ αυτό είναι εντελώς απρόβλεπτο, με ευκαιρίες, αιφνιδιασμούς, προτάσεις που ενθουσιάζουν, εκκεντρικές διαθέσεις και τάσεις να διασκεδάσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Επίσης είναι ένα βράδυ με χιούμορ, ειρωνεία και εύστροφες συνδιαλλαγές παντός τύπου.

Στις 20/5 στις 4.57 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο βρισκόμενη ως αυτή την ώρα σε κενό πορείας και εμείς σε κενό αβεβαιότητας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες συγκρατηθείτε στις 18/5 κάντε υπομονή και θα ανταμειφθείτε για όσα δεν κάνατε, την επόμενη μέρα.

Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Κριοί, έχετε χιούμορ, αυτοσαρκασμό και παραμένετε αισιόδοξοι μπροστά στο πιο ανυπόφορο εμπόδιο. Μιλάτε όμως πολύ χωρίς λόγο και δεν προλαβαίνετε να σταθείτε στην ουσία.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, απορείτε και ενίσταστε διαρκώς, νιώθοντας σαν να έχετε πέσει από τον Άρη στον πλανήτη Γη. Το καλύτερο θα ήταν να συνδιαλέγεστε μόνο μεταξύ σας αυτό το διήμερο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved