Οικονομικές προβλέψεις, από 18/5 έως 20/5

Έχεις την ευκαιρία να ξαναδείς θέματα και υποθέσεις που για διάφορους λόγους έμειναν στο συρτάρι

Οικονομικές προβλέψεις, από 18/5 έως 20/5

Ανοιχτοί λογαριασμοί με το... παρελθόν!

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ανοίγει έναν νέο κύκλο οικονομικών δραστηριοτήτων, που όμως στην πλειοψηφία τους φαίνεται να έχουν σχέση με θέματα του παρελθόντος. Σε αυτό συνηγορούν τόσο ο ενεργός Χείρωνας, όσο και ο Ερμής, που ξεκινά σταδιακά την ανάδρομη πορεία του.
Θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία να ξαναδείς θέματα και υποθέσεις που για διάφορους λόγους έμειναν στο συρτάρι αλλά ήλθε πλέον η στιγμή να βρουν τον δρόμο τους. Εδώ συμπεριλαμβάνονται εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν αλλά και αναξιοποίητες προοπτικές, που μπορεί να σου αποφέρουν ικανοποιητικά έσοδα.
Από την άλλη πλευρά βέβαια, η ενασχόληση σου με ανολοκλήρωτες υποθέσεις μπορεί να έχει αναγκαστικό χαρακτήρα, αφού θα είναι ο μόνος τρόπος για να «κινηθεί» το χρήμα.

Ενδέχεται ακόμη να αντιμετωπίσεις ποικίλες αναποδιές και μηχανικά προβλήματα, που θα... δοκιμάσουν την ευελιξία και την προνοητικότητα σου. Όσες περισσότερες εναλλακτικές λύσεις έχεις διαφυλάξει, τόσο λιγότερα θα είναι τα έξοδα σου!

Παράλληλα, αποκτούν προτεραιότητα θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια σου, είτε πρόκειται για καθαρά περιουσιακές ρυθμίσεις, είτε για άλλου είδους εργασίες (αναπαλαίωση, εσωτερική διαμόρφωση, αποθήκευση κλπ). Μπορεί ακόμη να ωφεληθείς από συναλλαγές σχετικές με αντίκες, παλαιά αντικείμενα αξίας και γενικότερα κάθε είδους παραδοσιακές εφαρμογές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved