Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/5 έως 18/5

Σελήνη στον Ταύρο – Νέα Σελήνη με ανάδρομες προτροπές

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/5 έως 18/5

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε όλο ορμή και αποφασιστικότητα και όλο και κάποια άκυρη εκκίνηση μας πάει πάλι πίσω και του και από την αρχή.
Κάπως έτσι αισθανόμαστε με το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο σήμερα 16/4 στις 10.03 το πρωί. Το Σαββατοκύριακο αυτό χρειάζεται πολλή περίσκεψη μέσα στις τρυφερές στιγμές που μας προσφέρει.
Το Σάββατο είναι μια μέρα περισυλλογής, στην οποία σκεφτόμαστε τις ανάγκες μας, με τη Σελήνη να μη συναντά άλλον πλανήτη, αφήνοντάς μας να έρθουμε σε επαφή με τις αισθήσεις μας. Μέρα έντονων επιθυμιών, αισθησιασμού και υλικών και συναισθηματικών απολαύσεων,

Στις 17/4 στις 2.04 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 2.25 το εξάγωνο με την Αφροδίτη, που επηρεάζουν από αργά το προηγούμενο βράδυ επιβεβαιώνουν ένα λάγνο βράδυ, ρομαντικό, νοσταλγικό και άκρως ερωτικό.
Ιδανική βραδιά και για καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, σινεμά, θέατρο και όλα τα σχετικά.
Στις 10.44 το πρωί το τετράγωνο με τον Δία και λίγο αργότερα στις 11.38 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ανοίγουν και κλείνουν την ημέρα διεγείροντας συνεχώς και αδιαλείπτως την αίσθηση του νέου ξεκινήματος γύρω από θέματα που μας απασχολούν.
Η μέρα είναι πολύ προτρεπτική, πληθωρική, ευχάριστη, με διάθεση ανανέωσης και κυρίως αφοσίωσης σε ό, τι κάνουμε.

Στις 18/5 στις 7.12 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα φάση της Σελήνης γι αυτόν τον μήνα με σημαντική υπενθύμιση τη στάση του Ερμή λίγες ώρες πριν για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά.
Κάθε απόπειρα να ξεκινήσουμε κάτι, από μια διευθέτηση ή μια σημαντική αλλαγή και απόφαση, θα πρέπει να συντονιστεί πρώτα καλά και να αφεθεί στην άκρη για κάποιο διάστημα.

Στις 12.28 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για ένα ενθουσιώδες διήμερο, αλλά αναποτελεσματικό και αρκετά επιπόλαιο.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες, βρίσκεστε σε μια φάση που προγραμματίζετε ξαφνικά πολλά και ζητάτε άμεση επίλυση και διευθέτηση. Μην υπερβάλλετε όμως ούτε και να εφησυχάζετε για κανένα λόγο.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι, απολαύστε ένα ΣΚ που θα σας χαλαρώσει και θα ανοίξει δρόμους που δεν φανταζόσασταν πως μπορεί να είναι τόσο βατοί και ευκολοδιάβατοι.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, η τάση σας να κάνετε αυτό που θέλετε πάση θυσία, από τη μια σας δικαιώνει και από την άλλη σας ζητάει τα ρέστα για κάποιες επιλογές σας. Φερθείτε με συνέπεια και όχι επιπόλαια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved