Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/5 έως 14/5

Σελήνη στους Ιχθύες – Ό, τι και αν είπα θα το πάρω και θα φύγω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/5 έως 14/5

Πολύ έντονο το διήμερο που ακολουθεί με τη Σελήνη να περνάει στους Ιχθύες σήμερα 12/5 στις 5.54 τα ξημερώματα, αρχίζοντας με άκρως προβληματικές συμπεριφορές και καταστάσεις και κλείνοντας με γενναίες συνειδητοποιήσεις και λύσεις.
Για του λόγου το αληθές στις 5.54 το πρωί και μόλις η Σελήνη κάνει την είσοδό της στους Ιχθύες έρχεται σε δυσαρμονική θέση τετραγώνου με τον Άρη που περνάει την ίδια ακριβώς στιγμή στους Διδύμους.
Η μέρα ξεκινά με εκνευρισμό, αφηρημάδα, βιασύνη αλλά και νωθρότητα και τάση να μην μπορούμε να κάνουμε σωστά το οτιδήποτε.
Στις 10.00 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο που ακολουθεί, διαβεβαιώνει πως ως το μεσημέρι η μέρα είναι ανασταλτική και πεσιμιστική και δεν προσφέρεται για ανοίγματα και σημαντικές αποφάσεις και ραντεβού.
Στις 2.16 το μεσημέρι το τρίγωνο με την Αφροδίτη αρχίζει να μας αποκαθηλώνει από τη σκοτεινιά και τις αμφιβολίες και ως το απόγευμα ισορροπούμε συναισθηματικά και μπορούμε να λειτουργήσουμε πολύ καλά, ενώ το διάστημα είναι ιδανικό για προσφορά, στήριξη, αλληλοβοήθεια, κατανόηση και ανθρωπισμό.
Στις 10.01 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από αργά το απόγευμα κλείνει το βράδυ με ιδιαίτερη έμπνευση, διαίσθηση, καλλιτεχνικό οίστρο και δημιουργική άφεση. Βράδυ ιδανικό για να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα, να χαλαρώσουμε και να δώσουμε άπλετο χώρο στο ρομαντισμό και στο συναίσθημα.

Στις 13/5 στις 1.29 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να θολώσει τη σκέψη και από το προηγούμενο βράδυ καλό θα ήταν να μην εμπλακούμε σε συζητήσεις αν θέλουμε να μην έχουμε παρεξηγήσεις και παρατράγουδα.
Το βράδυ αυτό είναι σιωπηλό και με εσωτερικές διεργασίες.
Στις 7.48 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα νιώθοντας ως το απόγευμα μια επιθυμία για έντονες συγκινήσεις, σαν να επιδιώκουμε να βιώσουμε βαθιά ένα συναίσθημα ή μια κατάσταση. Οι ώρες αυτές μας ισχυροποιούν απέναντι σε κάθε τι βαθύ, ουσιαστικό και απροσέγγιστο.
Στις 7.54 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ήλιο κλείνει την ημέρα με αναζήτηση ηρεμίας και κάθε κατευναστικού μέσου. Ιδανικό βράδυ για να αποκαταστήσουμε εντάσεις και απομακρύνσεις με τους άλλους δείχνοντας κατανόηση και επιείκεια.

Στις 14/5 στις 8.14 το πρωί η Σελήνη περνάει στον σαρωτικό Κριό για ένα εξίσου σαρωτικό διήμερο.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, βιώνετε έντονα συναισθήματα και καλείστε να κάνετε κάτι που θα γεμίσει το κενό της μετριότητας που αισθάνεστε.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ταύροι, μπορείτε αυτό το διήμερο να ξεδιπλώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, αποκτώντας μια νέα εμπειρία και μαθαίνοντας κάτι καινούργιο για τις δυνατότητές σας.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, τακτοποιείτε διαδικαστικά θέματα με σωτήριους ελιγμούς και προσπερνάτε κάποιες παγίδες με αριστοτεχνικό τρόπο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved