Οικονομικές προβλέψεις, από 11 έως 13 Μαΐου

Και στο βάθος.... μπελάδες!

Οικονομικές προβλέψεις, από 11 έως 13 Μαΐου

Με τον Ποσειδώνα «πρωταγωνιστή», οι οικονομικές συναλλαγές σου κινούνται στον αστερισμό της... καλοσύνης! Μπορείς δηλαδή είτε να βοηθήσεις κόσμο, εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις ανθρωπιστικές ανησυχίες σου, είτε να αποδεχθείς δώρα ή χάρες ακόμη και από άτομα με τα οποία δεν σε συνδέει κάποιου είδους υποχρέωση ή συγγένεια.

Μπορείς ακόμη να μην ασχοληθείς διόλου με οικονομικά θέματα, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς.

Κατά τα άλλα στο «κλασικό» οικονομικό πεδίο... εξακολουθείς να κινδυνεύεις από ποικίλες εξαπατήσεις, αφού οι διάφοροι επιτήδειοι βρίσκονται ακόμη στις επάλξεις! Ανθούν επίσης οι νοθείες, τα προϊόντα «μαϊμού» και το λαθρεμπόριο.

Αν πάλι προκύψει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, μην... βιαστείς να φωνάξεις τον μάστορα. Το πιθανότερο είναι να αποκατασταθεί η βλάβη από μόνη της, αν κλείσεις και ξανανοίξεις την παθούσα συσκευή. Εξαίρεση αποτελούν τα υδραυλικά συστήματα και τα ψυκτικά μηχανήματα, αφού εκεί πράγματι... κάτι τρέχει!

Όσον αφορά στις αγορές σου, προηγούνται τα είδη τέχνης ή διακόσμησης, τα κοσμήματα, τα ποτά, τα είδη αλιείας, τα θαλασσινά αλλά και τα φυσικά προϊόντα φροντίδας και καλλωπισμού. Πρόσεξε πάντως, για τυχόν αλλοιώσεις σε τρόφιμα και ποτά.

Αυτά σε σχέση με τις άμεσες πλανητικές επιρροές.

Ωστόσο,αξίζει την προσοχή σου η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Κρόνου (γίνεται την ερχόμενη Παρασκευή), που αν σε «πιάσει» πρόωρα, μπορεί να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Εδώ «παίζουν» δυνατά τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα (ιδιαίτερα στα μεταφορικά μέσα), οι έντονες διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα ή γείτονες, όπως επίσης και τα... δικαστικά έξοδα. Ακόμη, κάτω από αυτές τις συνθήκες κάθε συνεννόηση δείχνει δύσκολη και δεν αποκλείεται να «τα σπάσεις» με κάποιον συνεργάτη σου. Εννοείται δε, ότι μια νέα συνεργασία θα σου δημιουργήσει περισσότερο προβλήματα, παρά λύσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved