Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/5 έως 8/5

Βαδίζοντας στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/5 έως 8/5

Ο Άρης, ο Πλούτωνας, ο Χείρωνας κι ο Ποσειδώνας βάζουν τις πινελιές τους στην καθημερινότητά σου, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Κι εσύ μπορεί να τρομάζεις ακούγοντας και διαβάζοντας ότι έχεις να κάνεις με «θεριά ανήμερα», που θέλουν το κακό σου. Σου λένε ότι ο ένας φέρνει βία, ο άλλος χαίρεται με τις καταστροφές σου, ο τρίτος σε βομβαρδίζει με τις σκιές του παρελθόντος σου κι ο τέταρτος γεννά πλανερά φαντάσματα, χίμαιρες κι απατεώνες. Σου λένε πρόσεξε το ένα και μην κάνεις το άλλο. Σου προτείνουν να αδρανήσεις, να μην πας κόντρα στην βούληση των θεών σου, γιατί θα τιμωρηθείς.

Σου θυμίζει κάτι αυτό;
Μήπως τα ίδια δεν περνούσες κι όταν ήσουν παιδί; Οι γονείς σου, οι συγγενείς σου και η κοινωνία ολάκερη σε προειδοποιούσε πάντα για τις συμφορές που σε περιμένουν αν παρακούσεις τις εντολές τους. Σε έμαθαν από νωρίς να υπακούς, αφού εσύ δεν ήξερες κι έπρεπε να προστατευτείς. Για το καλό σου γίνονταν όλα δηλαδή...

Ακόμη κι αν το πιστέψεις αυτό, η ουσία είναι ότι αλήθειες και ταλέντα ολότελα δικά σου, θάφτηκαν κάτω από τόνους αποτροπής κι ίσως τώρα να ψάχνεις τρόπους για να νεκραναστήσεις τον ανεκπλήρωτο εαυτό σου.
Μην ανησυχείς, βρίσκεται ακόμη μαζί σου και περιμένει ένα σινιάλο σου για να εγερθεί και να γίνει ο πολιορκητικός κριός σου, ανοίγοντας διάπλατα τις πύλες της δημιουργικότητας σου.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι τα ζώδια και οι πλανήτες δεν είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες σου. Αυτοί ζουν πολύ πιο κοντά σου.

Μπορεί να είναι εκείνοι που διαβάζουν τους χρησμούς των ουρανών, χωρίς αγάπη για σένα, με γνώμονα είτε το συμφέρον, είτε τους φόβους και τα συμπλέγματα τους. Λένε ότι νοιάζονται για σένα αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν να μισούν την διαφορετικότητα σου. Επιμένουν να αγνοούν κάθε δεξιότητα σου, που συντρίβει τις δυσοίωνες προβλέψεις τους και την ίδια στιγμή γίνονται οι έμποροι της ελπίδας σου.
Πολλές φορές αγχώνεσαι και τους ρωτάς: Θα πλουτίσω, θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου, με απατά;
Ερωτήματα που έχουν χριστεί ως αυτονόητα από τους ιερείς του πνευματικού τίποτα, ένα τσούρμο υπηρετών της κατώτερης φύσης σου.
Κανείς δεν σκύβει επάνω από την δημιουργικότητα σου, κανείς δεν θέλει να πιστεύει στις δυνάμεις σου, αυτές που από την αρχή της πορείας σου σε μεταμόρφωσαν από άβουλο και φοβισμένο ον, σε στοχαστή, επιστήμονα ή τεχνίτη, καλλιτέχνη ή άνθρωπο του μόχθου.
Προσπέρασε τους λοιπόν και πίστεψε σε σένα.

Μπορεί να είναι κάποιοι άλλοι που καθισμένοι στην άνεση τους, δεν έπαψαν ποτέ να σου κουνούν το δάχτυλο, να σου καταλογίζουν ευθύνες όποτε τους συμφέρει, να σε εξαπατούν ποντάροντας στις αδυναμίες σου αλλά και να σε κολακεύουν όταν πρόκειται να τους εκλέξεις ή να κάνεις την δουλειά τους. Ξέρεις για ποιους σου γράφω, για τους «σωτήρες» σου, αυτούς που έμαθαν να σε θεωρούν «ευκολάκι». Βλέπεις όμως ότι ο θρόνος τους είναι φτιαγμένος από τις δικές σου σάρκες και το αίμα των ομοίων σου.
Προσπέρασε τους κι αυτούς, γιατί δεν σου αξίζουν.

Σκέψου τον εαυτό σου σαν παιδί που χρόνια τώρα αναπτύσσει τις δεξιότητες και τα ταλέντα του. Αυτά που γεννήθηκαν μαζί σου και πάντα περιμένουν ένα σινιάλο δυσκολίας για να λάμψουν. Αυτά, που είναι η δύναμη σου και η προίκα του ωροσκοπίου σου.

Σκέψου, πόσα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που έκανες τα πρώτα σου βήματα κι ας είναι αυτό ο οδηγός σου για τις προκλήσεις και τις αλλαγές που έρχονται.
Όπως από μικρός έμαθες να κτίζεις κάστρα και πολιτείες με τα «τουβλάκια» σου, έτσι και τώρα, έτσι και πάντα θα κτίσεις το μέλλον σου.

Οι πλανήτες σου είναι η ουράνια οικογένεια σου, που σε γαλούχησε με αγάπη γιατί πιστεύει σε σένα, πριν από σένα. Άλλοι είναι που μπαίνουν ανάμεσα σας και τους κάνει να φαίνονται θεριά: Ο φόβος σου, η άγνοια σου, η υποτίμηση των δυνατοτήτων σου και βέβαια οι υπηρέτες ποικίλων συμφερόντων.

Διάγραψέ τα όλα αυτά και δώσε, στον Άρη σου, τον Πλούτωνα σου, τον Χείρωνα σου και τον Ποσειδώνα σου, την χαρά να διαπιστώσουν ότι τα μαθήματα και η εκπαίδευση που σου έδωσαν δεν χαραμίστηκαν στις χαμηλές πτήσεις της ψυχής σου.
Ότι δεν αποποιήθηκες την πνευματική σου φύση, ότι λατρεύεις να δημιουργείς.

Συνέχισε να μεταμορφώνεις τον κόσμο σου, να γεννάς αριστουργήματα πατώντας πάνω στις ελλείψεις και τα προβλήματα σου. Συνέχισε να αποκαλύπτεις τις αλήθειες σου, βουτώντας στον νου, την καρδιά και τις αισθήσεις σου. Συνέχισε αυτό το όμορφο ταξίδι της συνειδητότητας σου. Συνέχισε να αγαπάς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved