Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/5 έως 7/5

Σελήνη στον Τοξότη – Το χειρότερο δεν είναι πάντα απογοητευτικό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/5 έως 7/5

Μετά τον καλλωπισμό του εαυτού μας, του χώρου μας και των επιδιώξεών μας κάτω από την επιρροή της πανσελήνου, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 5/5 στις 14.13 το μεσημέρι, με έντονη ακόμα την επιρροή της.

Η σύνοδος με τον Κρόνο στις 7.36 το βράδυ μας οδηγεί από το πάθος, στην περισυλλογή του.

Το βράδυ αυτό στριμώχνει και τη διάθεση αλλά και τη σκέψη, καθώς στις 6/5 πλέον στην 1.32 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ερμή, κορυφώνει την ασάφεια στο λόγο και στην έκφραση, ενώ σε συνδυασμό με την επιρροή του Κρόνου, αποθαρρυνόμαστε ακόμα για πράγματα που άλλοτε θα μας φαίνονταν ασήμαντα. Το βράδυ αυτό η επικοινωνία δεν ευνοείται ενώ θα ήταν καλύτερα να απομονωθούμε. Στις 7.47 το πρωί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με μεταβλητή διάθεση και ως το μεσημέρι μας καταβάλλουν το άγχος και η αγωνία για ένα θέμα που μας απασχολεί.

Από το μεσημέρι και μετά όμως το τρίγωνο με τον Δία στις 3.44 και το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 11.46 το βράδυ, υπόσχονται να μας επαναφέρουν σε άριστη διάθεση, ξαναβρίσκουμε την αυτοπεποίθησή μας και κάνουμε αιφνίδιες και αποφασιστικές κινήσεις προκειμένου να καλύψουμε το κενό. Επιπλέον μας έλκει κάθε τι πρωτότυπο, ασυνήθιστο και αντιδραστικό.

Στις 7/5 στις 8.52 το βράδυ η αντίθεση με την Αφροδίτη είναι η μόνη όψη που επιδρά στην ημέρα, προετοιμάζοντάς μας από αργά το μεσημέρι να βρούμε ευχαρίστηση, κυνηγώντας ως το βράδυ την περιπέτεια. Τίποτα δεν μας εγγυάται την επιτυχία, αλλά και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει να την αναζητήσουμε.

Στις 9.18 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για ένα διήμερο γεμάτο πρακτικά προσανατολισμό.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, όσα θα αναγκαστείτε να καταστείλετε στις 5/5 θα τα επιδιώξετε μάχιμα στις 6/5, προσέξτε όμως να στοχεύσετε στην ουσία.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ένα ευχάριστο διήμερο σας περιμένει, στο οποίο μπορείτε να ελιχθείτε σε θέματα που σας απασχολούν, δίνοντας λύση έστω και μέσα από υπερβολές.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί αντί να αναρωτιέστε γιατί οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, κάντε κάτι για να γίνετε σαφείς και δώστε τους εσείς να καταλάβουν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved